Forpremierer & Events

FILMPERLER PÅ DET STORE LÆRRED!

CinemaxX genopliver de gamle klassikere - og viser dem i fornyet kvalitet! 

CinemaxX Classic puster liv i en lang række filmklassikere, der fortjener at blive oplevet på det store lærred – nyrestaureret og i samme digitale kvalitet, som du er vant til at se i biografen. 

______________________________________________________________________

Singin' in the Rain (uden undertekster)

1. april 2017 kl. 12.00

KØB BILLET

 

KLASSISKE SANGE OG MASSER AF HUMOR

Vær med til at fejre Prinsesse Leias mors runde fødselsdag! 1. april i år ville Debbie Reynolds være blevet 85 år. Indtil for ganske nylig ville du måske have sagt “hvem?”, men i den forgangne jul kom Debbies navn på alle læber, da hun døde 84 år gammel kun et døgn, efter hendes datter sov ind som følge af et hjertestop fire dage forinden. Debbie Reynolds’ datter var naturligvis skuespilleren Carrie Fisher, bedst kendt som Prinsesse Leia fra Star Wars, og derfor kom der helt naturligt masser af fokus på dem begge to.

Lige så kendt som Carrie Fisher var i sin storhedstid i 1980’erne, lige så kendt var Debbie Reynolds tilbage i 1950’erne og 60’erne.

Hendes absolut mest populære filmrolle var starletten Kathy Selden i SINGIN’ IN THE RAIN fra 1952, og det er den film, CinemaxX Classics har valgt at hylde Debbie med. Det kommer naturligvis til at ske på hende 85-års fødselsdag 1. april 2017.

Musical-filmen har fået en renæssance de seneste år - noget Debbie Reynolds helt sikkert satte pris på. I år får vi førnævnte LA LA LAND, siden følger Disneys liveaction-udgave af SKØNHEDEN OG UDYRET og Hugh Jackman i THE GREATEST SHOWMAN.  

Selvom det ikke er en IMAX-film, viser vi den alligevel i vores IMAX-sal med kæmpe lærred og fantastisk lyd. 

Billetpris: 85 kr. 

Filmen vises uden danske undertekster.

______________________________________________________________________

Goodfellas 4K (uden undertekster)

24. & 25. september 2017 

 

24. september 2017 kl. 15.00 - KØB BILLET

25. september 2017 kl. 19.30 KØB BILLET

 

MED SCORSESES 'GOODFELLAS' ER DER GANGSTER GARANTI 

IMDb kalder det for den bedste gangsterfilm nogensinde! Og der er ingen tvivl: 'Goodfellas' er et mesterværk inden for genren.

Martin Scorseses banebrydende krimi-epos fra 1990 gjorde op med myten om den gode gangster. Stilen er manisk - som Scorsese selv - hurtige klip, freeze frames og høj populærmusik på soundtracket. Ingen sentimentalitet, bare en god - og sand - historie om Henry Hill, en ung halvt irsk halvt siciliansk knægt i Brooklyn, som nærmest adopteres ind i gangstermiljøet og kravler op i hierarkiet med blodige konsekvenser.

Filmen er blevet restaureret i 4K fra det originale kamera-negativ, og er aldrig før blevet vist i Danmark på den måde.

Med 'Goodfellas' varmer vi op til næste års premiere på mesterinstruktøren Scorseses kommende projekt: 'The Irishman', som ifølge instruktøren bliver gangsterfilmen over alle gangsterfilm.

Filmen vises uden danske undertekster.

Censur: 15 år