Forpremierer & Events

Spændende teaterevents fra hele verden

Kom helt tæt på og oplev de store internationale teaterbegivenheder fra salens bedste pladser

 

TeaterBio er et spændende program med både klassisk teater, musicals og moderne dans - alle store forestillinger, der også fortjener at kunne opleves på det store lærred. 

 

Sæson 2017 finder du her:

 

______________________________________________________________________

DISNEY´s NEWSIES

Den 19. februar 2017 kl. 12.00

KØB BILLET

 

BROADWAY-HITTET KOMMER TIL CINEMAXX TEATER 

CinemaxX og Disney Theatrical Productions kan med stolthed præsentere en af de senere års største musicalsucceser fra Pantages Theatre i Hollywood.

Historien er sat i New York lige omkring år 1900 og er baseret på virkelige hændelser. 

Vi følger Jack Kelly, en karismatisk anfører for en gruppe avisdrenge - kaldet "Newsies" - som drømmer om et bedre liv langt væk fra storbyens hårde gader.

Da aviskongerne Joseph Pulitzer og William Randolph Hearst hæver distributions-priserne, går det ud over avisdrengenes indtjening, og Jack kalder derfor newsies fra hele byen sammen for at kæmpe for deres sag.

Forestillingen har musik af den legendariske Disney-komponist Alan Menken (Aladdin, Den Lille Havfrue, Klokkeren fra Notre Dame), og er instrueret af Jeff Calhoun (Big River), koreograferet af Christopher Gattelli (South Pacific), og sangene er komponeret af Alan Menken og skrevet af Jack Feldman.

Forestillingen vises med engelske undertekster

Længde: 2½ time

______________________________________________________________________

AMADEUS 

Den 26. februar 2017 kl. 12.00

 

KØB BILLET

 

MUSIK. MAGT. MISUNDELSE.

Lucian Msamati (kendt fra TV-serierne 'Luther' og 'Game of Thrones') spiller Salieri i Peter Shaffers ikoniske teaterstykke, optaget live fra National Theatre i London og med live orkester-akkompagnement af Southbank Sinfonia.

Wolfgang Amadeus Mozart, et ustyrligt vidunderbarn, ankommer til verdens musikalske hovedstad, Wien, og han har sat sig for at skabe sig et eftermæle.

Antonio Salieri, som er kejserlig hofkomponist, er lamslået over Mozarts talent, og han har magten til at skabe eller ødelægge hans navn. Besat af frådende jalousi påbegynder han en nervekrig med Mozart, med musik og sluttelig med Gud.

Efter at have vundet adskillige Olivier og Tony-priser efter sin premiere på National Theatre i 1979 blev 'Amadeus' filmatiseret af den prisvindende instruktør Milos Forman i 1983.

Forestillingen vises med engelske undertekster

Længde: 3½ time

SE TRAILER HER

______________________________________________________________________

SAINT JOAN

Den 19. marts 2017 kl. 12.00

KØB BILLET

 

LEGENDEN OM JEANNE D'ARC 

Gemma Arterton (kendt fra Lone Scherfigs 'Their Finest' & Bond-filmen 'Quantum of Solace'), spiller Jeanne d’Arc, i teaterforestillingen optaget live fra Donmar Warehouse i Londons West End. 

Bernard Shaws klassiske stykke følger en ung bondepiges liv - og retsforfølgelse - efter at hun egenhændigt beslutter at smide englænderne ud af Frankrig. Som en af landets første protestanter og nationalister truer hun imidlertid hele det europæiske feudalsamfunds og den katolske kirkes grundpiller.

Josie Rourke ('Coriolanus', 'Les Liaisons Dangereuses') instruerer Gemma Arterton som Jeanne d’Arc i denne inspirerende opsætning.

Forestillingen vises med engelske undertekster.

Længde: 4 timer

SE TRAILER HER

 ______________________________________________________________________