EVENT:
MØD TO AF ELVIS' ORIGINIALE MUSIKERE OG SE ELVIS - THAT'S THE WAY IT IS

30. marts 2017

 

 30. marts 2017 kl. 18.00KØB BILLET                                                  

 

MØD TO AF ELVIS' ORIGINALE MUSIKERE OG SE ELVIS - THAT'S THE WAY IT IS. 

 

Den 30. marts 2017 mindes vi rockikonet i CinemaxX med fint besøg af Eddie Graham og Bob Lannin, der begge har spillet sammen med Elvis.

Udover visningen af filmen 'Elvis – That's the way it is', vil Elvis' originale musikere Eddie Graham og Bob Lanning kort fortælle om deres arbejde og oplevelser med Elvis. De bliver interviewet af den Hollandske forfatter Arjan Deelen, som selv har skrevet flere bøger om Elvis.

Eddie Graham er en af musikerne som er med i filmen, og han har spillet på percussion for Elvis ved ca. 200 koncerter mellem '69 og '72.

Filmen er blevet digitalt restaureret og er et fascinerende indblik i Elvis Presleys liv fra et tidspunkt, hvor han sang fantastisk og stadig så blændende ud. Udgaven er den seneste 'special edition' med endnu flere backstage-klip end den oprindelige version.

Efter filmen vil der være mulighed for 'meet & greet' biograffoyeren med Eddie Graham og Bob Lanning. Her kan du snakke med dem, tage nogle billeder, og eventuelt købe det merchandise, som de har med.

 

Prisen pr. billet er 135.-

 

Lidt om Eddie Graham

Eddie Graham er en meget alsidig musiker, som har arbejdet sammen med store navne indenfor jazz verdenen. Eddie fortæller, at han egentlig ikke var så vild med rock & roll, indtil han begyndte at arbejde sammen med Elvis - dét ændrede hele hans musikalske univers, siger han i dag.

Lidt om Bob Lanning

Tilbage i '70 gav Presley nogle af sine bedste koncerter i sin karriere. Bag ham, sad den 23-årige Bob Lanning på trommer, og det nærmest maniske sammenspil mellem Elvis, og resten af bandet, resulterede i en række af i alt 63 koncerter, som i Las Vegas stadigvæk bliver omtalt som en næsten-religiøs oplevelse. "These guys are the backbone of my whole show", sagde Elvis dengang. Bob Lanning spillede med på 63 koncerter, og du kan høre ham på Elvis klassikere som 'The Wonder Of You' og 'Polk Salad Annie'.

 

Er I en større gruppe eller firma (over 50 personer)?
Kontakt CinemaxX Business og hør om mulighederne for en firmaaftale.