IMAX

Filmoplevelser i verdensklasse

CinemaxX har i april 2015 åbnet Nordens første og største IMAX-biograf i København

 

IMAX - filmoplevelser udover det sædvanlige!

 

Tidligere skulle filmentusiaster rejse uden for Danmarks grænser for at få en filmoplevelse i det helt særlige IMAX-format. Nu er det muligt at opleve i Kongens København. CinemaxX har nemlig bygget en IMAX-sal i CinemaxX’s biografkompleks i København.

Og du kan roligt glæde dig – lineup for 2016 indeholder: 'Captain America: Civil War', 'Warcraft', 'Independence Day', 'Legend of Tarzan' og 'Finding Dory' m.fl.    

SE DEN NU (T.O.M. 25/5) Premiere 26/5 - KØB BILLET NU
 Warcraft - Poster
   
 Premiere 26/5 - KØB BILLET NU  Forpremiere 22/6 - KØB BILLET NU    
Alice I Eventyrlandet  
     


IMAX-SÆRVISNINGER

Vi fejrer 1 år med IMAX i CinemaxX med en række IMAX-særvisninger i 2016:

     
Avatar IMAX3D Gravity IMAX3D1 Raidersofthelostark IMAX1
     

 

Når en film bliver præsenteret i IMAX, er der reelt tale om en helt anden film, end den man normalt ser. Dels er filmens billed- og lydside opgraderet gennem en særlig DMR® process (Digital Re-Mastering), dels oplever man filmen i et specialdesignet og særligt tilpasset visningsmiljø. Det er med andre ord ikke kun én ting, der skaber oplevelsen, men en sammensmeltning af alle elementer. EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE! 

 

 Laes Mere

 

I 2003 blev den første spillefilm, ”Apollo 13”, tilpasset til IMAX-formatet. ”Skyfall” fra 2012 var den første film, hvor hele filmen blev formateret til IMAX, hvilket gav 26 % mere billede. Det betyder rent faktisk, at danske filmfans i realiteten er gået glip af 26 % af den originale film, hvis de har set den i en dansk biograf. Med åbningen af IMAX-salen hos CinemaxX i København, er det nu heldigvis muligt at få den helt store filmoplevelse inden for landets grænser.

 

Masser af storfilm - bl.a. ' Fantastiske Skabninger og hvor de findes' og ’Rogue One: A Star Wars Story' - vil kunne opleves i IMAX-salen i 2016

 

SÆRLIGE BRILLER

Hvis du ser en IMAX 3D film, skal du bruge særlige IMAX 3D briller, som du får udleveret ved indgangen til salen.

Du får altid et par helt nye IMAX 3D briller, og når du smider dine brugte briller i vore specielle brille-containere, der står på vej ud af biografen, sørger vi for at sende dem til genbrug.

IMAX 3D brillerne findes i to størrelser, så hvis du synes, brillen ikke passer, må du endelig kontakte personalet og få en mindre type.

 

OM IMAX


IMAX er den førende leverandør af filmoplevelser på verdensplan og er en virksomhed i rivende udvikling. I slutningen af 2014 fandtes der 934 IMAX-biografer fordelt på 62 lande. Det nye IMAX auditorium i København har 550 luksussæder og et lærred på over 250m2 og erstatter den tidligere Sal 1 i CinemaxX København der havde 750 pladser. Salen er den første IMAX biograf i Norden – og stadig med Nordens største lærred.

OBS: Du kan ikke reservere billetter I IMAX, men blot købe.