Kørestolsbrugere

Alle sale har kørestolspladser, med normale sæder lige ved siden af såfremt man skulle ønske dette. Husk at oplyse dette i forbindelse med reservation af kørestolspladserne.

Kørestolsbrugere er meget velkommen til at benytte almindelige sæder i biografen såfremt de på egen hånd kan bevæge sig over i et normalt biografsæde. Vores personale må af sikkerheds og arbejdsmiljømæssige hensyn desværre ikke være behjælpelige med at flytte en person fra en kørestol over i et normalt sæde.

Bemærk venligst, at kørestole af brandsikkerhedsmæssige årsager enten skal placeres ved kørestolspladserne eller alternativt udenfor salen hvor de ikke blokerer nødudgange. Igen er det dog en forudsætning, at man selv er i stand til at bevæge sig fra kørestolen og over til et normalt sæde. Ønsker man hjælp til korrekt placering af kørestolen m.m. kan man altid kontakte vores personale som vil være behjælpelige.

Hvor finder jeg kørestolspladserne?

Kørestolspladserne er placeret således i følgende sale:

- I sal 3 og 4 er kørestolspladserne placeret bagerst

- I sal IMAX, 2, 5, 6, 7, 8 og 10 finder du kørestolspladserne forrest.

- I sal 9 og 11 er de placeret i midten

Du kan finde saloversigter HER

Handicaptoiletter

Handicaptoiletter findes på begge biografens 2 etager. 

Bestilling af billetter

For at sikre at alle, kørestolsbrugere såvel som ikke kørestolsbrugere, får de rigtige pladser, skal  kørestolspladser bestilles telefonisk.

Ved afhentning af billetter henviser personalet til elevatoren og sørger for, at du modtages af en piccolo på niveau 6 (biografens første etage). Piccoloen ledsager dig til din plads i salen og følger dig ud af biografen igen, når filmen er slut.