Konkurrencebetingelser

'Hvor flodkrebsene synger'-Konkurrence

Generelle konkurrencebetingelser: Udbyderen af konkurrencen er: CinemaxX, CVR-nr. 21252492, M. P. Bruuns Gade 25, 8000, Aarhus C. Tel. 70 12 01 01, e-mail: aarhus@cinemaxx.dk (herefter omtalt ”CinemaxX”)

Konkurrencen foregår på Facebook. Konkurrencen starter den 22. september 2022 og slutter den 26. september 2022, hvor der trækkes en vinder. Alle kommentarer udenfor denne periode vil ikke blive medtaget i konkurrencen.

Præmien: Der udtrækkes en vinder til en præmie bestående af 2 x fri-billetter, 1 x bog, 1 x notesbog, 1 x totebag og 1 x duftlys.

Præmiens samlede værdi udgør 220 DKK.

Præmien kan ikke blive byttes til penge eller andre håndgribelige præmier. Ydermere kan præmien ikke gives til andre end vinderne.

CinemaxX forbeholder sig retten til at kunne ændre eller tilpasse præmien til enhver tid.

Deltagelse i konkurrencen: For at deltage i konkurrencen skal du i kommentarfeltet fortælle os, hvem der skal være din makker i salen. Svaret kan kun afgives i kommentarfeltet til konkurrencepostet, der er publiceret på CinemaxX Københavns Facebook-side d. 22. september 2022. 

Udvælgelse og offentliggørelse af vinderne: Den 26. september 2022 udvælges vinderen blandt kommentarerne via tilfældig lodtrækning. CinemaxX er ikke forpligtet til at retfærdiggøre deres beslutning, og deres beslutning kan ikke appelleres.

Vinderen kontaktes med et svar på den kommentar, han eller hun har skrevet for at deltage. Vinderen vil blive bedt om at sende kontaktoplysninger via en privat Facebook-besked til CinemaxX Aarhus. Vinderen af konkurrencen skal opgive følgende info: Fulde navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Informationen benyttes udelukkende til dialog med vinderen. CinemaxX tager ikke ansvar for, hvis de givne oplysninger er ukorrekte.

Hvis vinderen ikke kontakter CinemaxX gennem en privatbesked med oplysningerne inden for 24 timer fra det tidspunkt, vedkommende er kontaktet, bortfalder retten til at modtage præmien, og der må findes en ny vinder. Vinderen henter selv præmien i biografens billetluge 14 dage frem. Her skal gyldig legitimation medbringes. Skal en anden fra vindernes husstand afhente præmien, skal vinderne kontakte CinemaxX og aftale dette. Personen der i stedet afhenter præmien skal medbringe gyldig legitimation.

Betingelser for deltagelse: Deltagelse forudsætter, at du er bosat i Danmark og fyldt 13 år. Ansatte hos CinemaxX og medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen, ligesom ansatte hos bureauet Havas heller kan ikke deltage. Deltagelse er ikke købsbetinget, og du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Ved deltagelse accepterer du disse betingelser, og samtidig giver du samtykke til, at CinemaxX må registrere og opbevare dine oplysninger til brug i forbindelse med konkurrencen.

I øvrigt: CinemaxX er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. CinemaxX er heller ikke ansvarlig for mistede, beskadigede eller mislykkede uploades af f.eks. billeder på Facebook. Ydermere er CinemaxX ikke ansvarlig for tekniske problemer, forsinkelser forbundet med afsendte meddelelser eller andre hændelser, der kan påvirke deltagelse i konkurrencen.

CinemaxX forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere, som er mistænkt for at snyde eller opnå fordel på bekostning af andre.

CinemaxX forbeholder sig retten til, til enhver tid og uden varsel, at ændre disse konkurrencevilkår og betingelser. CinemaxX kan dermed ændre på indhold (antal vindere, præmier, deltagelsespræmis mv.) samt flytte eller aflyse konkurrencen uden varsel.

Behandling af persondata: CinemaxX behandler alle persondata, som deltagerne oplyser i forbindelse med konkurrencen, i henhold til den danske lov om behandling af persondata. Ved at acceptere disse konkurrenceregler accepterer deltagerne også CinemaxXs persondatapolitik, som findes her: https://cinemaxx.dk/koebenhavn/artikler/persondatapolitik

Særligt om Facebook: Konkurrencen udbydes af CinemaxX og er ikke sponseret, støttet eller på nogen måde associeret med Facebook. Oplysninger afgivet af deltagere i konkurrencen, modtages ikke af Facebook, men af CinemaxX, som ejer CinemaxX Aarhus' Facebook-side. Informationerne bruges udelukkende i forbindelse med konkurrencen. Det er udelukkende CinemaxX – og ikke Facebook – der er ansvarlig for konkurrencen. Derfor kan der principielt ikke kræves erstatningsansvar af Facebook i forbindelse med konkurrencen. Udover ovenstående betingelser henvises der i øvrigt til Facebooks egne regler: https://www.facebook.com/terms.php?...

2022 CinemaxX A/S, All rights reserved