Parkering

Når du er gæst i CinemaxX (dvs. køber billet til en film) opnår du gratis parkering i BRUUNs parkeringskælder - hverdage efter kl. 19.00 og i weekenden efter kl. 18.00. For at opnå den gratis parkering, skal du registre din bil på de opsatte parkeringstablets i biografens foyer overfor kiosken. Følg her den opstillede guide til registrering af parkering, som er placeret ved siden af de opsatte parkeringstablets.

HVORDAN FUNGERER DET?

Når du kører ind til parkeringsområdet i BRUUNs Galleri, bliver din nummerplade ved ind- og udkørsel aflæst via særlige kameraer.

Når du køber en billet i biografen, får du mulighed for at indtaste din bils registreringsnummer. Når det er gjort, får du automatisk tildelt gratis parkering, som gælder samme dag, som du har købt biografbillet til. Den gratis parkering gælder fra kl. 19.00 på hverdage, og kl. 18.00 i weekenden. På din kvittering vil det tydeligt fremgå, hvilken dag din parkering gælder, samt hvilket registreringsnummer den gratis parkering gælder for. Kommer I hertil i flere biler, kan I hver især indtaste jeres bils registreringsnummer på de opsatte tablets. Systemet har indbygget mulighed for at få tilsendt individuelle parkeringskvitteringer. Det er kun ”bestillerens” nummerplade der fremgår af den kvittering der bliver udsendt i forbindelse med billetkøbet.

Er du kørt ind i parkeringskælderen før kl. 19.00 på hverdage eller før kl. 18.00 i weekenden, skal du indtaste bilens registreringsnummer i en af de automater, der står ved alle udgange af parkeringsområdet. Systemet vil informere dig om eventuel ekstrabetaling, som kan ske med kort, Mobile Pay eller via Easypark og Parkparks apps. Helligdage følger den pågældende ugedag.  

Forlader du BRUUNs parkeringskælder uden at registrere dig, og har skyldig parkeringsafgift, vil der blive fremsendt en opkrævning for den ekstra parkeringstid - plus et administrationsgebyr. Opkrævningen vil blive fremsendt til ejeren af bilen.

Oplever du problemer med systemet kan du kontakte Parkzone direkte på 70 25 26 96 eller salg@parkzone.dk

EKSEMPLER

Eksempel 1 - hverdag: Du er en hverdag kl. 17.00 kørt ind i parkeringskælderen under BRUUNs – og har købt en billet til forestillingen kl. 18.30 samme aften (filmen slutter kl. 21.00). Du indtaster samtidig din bils registreringsnummer på en af vores tablets ved kiosken, og opnår derved gratis parkering fra kl. 19.00. Før du tager hjem kl. 21.15, skal du ved betalingsautomaterne betale for din parkering fra kl. 17.00 – til kl. 19.00. Parkeringen fra kl. 19.00 til 21.15 er gratis.

Eksempel 2 - weekend: Du er en lørdag kl. 15.30 kørt ind i parkeringskælderen under BRUUNs – og har købt en billet til forestillingen kl. 16.00 samme dag (filmen slutter kl. 17.30). Du indtaster samtidig din bils registreringsnummer på en af vores tablets i foyeren. Efter filmen spiser I på en af restauranterne i BRUUNs. Før I kl. 19.30 kører hjem, skal du ved betalingsautomaterne betale for din parkering fra kl. 15.30 – 18.00. Parkeringen fra kl. 18.00 – 19.30 er gratis.