EN TRYG OPLEVELSE

Vi gør os umage for at sikre dig en så tryg biografoplevelse som muligt

Det vigtigste for os er, at gæster og personale får så tryg en biografoplevelse som muligt. Vi følger derfor myndighedernes anvisninger nøje, hvilke samtidig betyder, at du vil møde ind til en anden biograf end du er vant til. 

Alle holder afstand  

Der vil være opsat en række instruktioner og guidelines til hvordan du skal færdes i biografen. På gulvet i foyeren vil der være afstandsmarkører, og visse steder vil gangarealer være ensrettede. I salene vil der være 1 plads mellem dig/din gruppe, og andre gæster. Efter nogle forestillinger vil du desuden opleve, at du lukkes ud gennem vores nødudgange, så vi begrænser og bedre kan ensrette trafikken i vores foyer. At holde afstand, minimere de fysiske berøringer, og generelt udvise hensyn, er det bærende element i vores tiltag.

Brug kontaktløs betaling og digitale billetter

Vi opfordrer dig til at købe din billet online, og anvende den nye mulighed for at anvende den indsatte QR/stregkode til at komme ind i salen med. Så undgår du også eventuelle køer ved billetautomaterne.

Besøger du kiosken beder vi dig anvende kontaktløs betaling. Udvalget vil desuden være en smule reduceret. 

 

Følg de sundhedsmæssige anbefalinger

Generelt beder vi dig overholde sundhedsmyndighedernes anbefaling om at holde afstand, og vise hensyn når du færdes i biografen. Vask hænder, eller brug den håndsprit vi har opsat flere steder. Host eller nys i dit ærme. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt. Hold afstand og bed andre tage hensyn.

Læg venligst mærke til afstandsmarkeringen monteret på gulvet. Du kan opleve, at udvalgte dele af personalet vil bære værnemidler, og der vil være opsat skærme ved kasserne.

 

Intensiveret rengøring

Vi har intensiveret den professionelle rengøring af biografen - både hvad angår hyppighed og omfang. Forestillingerne er ekstra forskudt, så vi kan opfylde de nye krav til procedurer og antal gæster i biografen.   

Skiltning vejleder i korrekt håndvask på alle toiletter. Vores personale er grundigt instrueret i en række tiltag, som sikrer god hygiejne i alle arbejdsprocesser.

 

Tak for din forståelse og tålmodighed

Din - og vores medarbejderes - sundhed har den højeste prioritet. De mange nye procedurer og retningslinjer vil prøve alles tålmodighed – det ved vi. Vi takker på forhånd for din forståelse og aktive medvirken til at få det hele til at fungere.

Vi anbefaler, at du ankommer til biografen 20-30 minutter for forestillingens start. Så er der tid til det hele.

 

Har du yderligere spørgsmål til vores håndtering af Covid19 – er du velkommen til at kontakte vores personale, eller sende en mail til cinemaxx@cinemaxx.dk.

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!