FORPREMIERER & EVENTS

2019

oktober

21-10-2019

Kollision

Kom med til forpremiere på den nye danske drama med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne. 'Kollision' berører et af samfundets helt store emner - nemlig skilsmisse. Hvordan kommer en familie igennem det?

Læs mere om eventet

22-10-2019

Judy

Kom med bag facaden på den berømte musicalstjerne Judy Garland i den biografiske film 'Judy'. Vi garanterer en gribende fortælling, hvor du kan komme til at fælde en lille tåre...

Læs mere om eventet

23-10-2019

Me and My Motherland

Du er inviteret, når vi fejrer 70 års jubilæet for oprettelsen af Den Kinesiske Folkerepublik og viser filmen 'Me and My Motherland'.

Læs mere om eventet

24-10-2019

Fleabag

Phoebe Waller-Bridge er i hovedrollen som Fleabag, og du kan godt glæde dig til at opleve dette hylende morsomme one-woman show, der bestemt vil give dig en på opleveren.

Læs mere om eventet

25-10-2019

Jesus is King: A Kanye West Film IMAX

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve Kanye West i IMAX-salen, når 'Jesus is King' vises eksklusivt på Danmarks største lærred i kun to dage.

Læs mere om eventet

25-10-2019

Pilsudski

Den hidtil ukendte, men sande historie om den polske feltmarskal Pilsudski, der kæmper for et uafhængigt Polen udspiller sig på det store lærred, og du er inviteret!

Læs mere om eventet

26-10-2019

Familien Addams

Glæd dig til at se forpremieren på den morsomme film i CinemaxX, når Familien Addams flytter til New Jersey og deres liv ændres. Verdens skøreste familie bliver udfordret af byens indbyggere.

Læs mere om eventet

30-10-2019

Metallica & San Francisco Symphony: S&M²

Rock med fra biografsædet, når vi skruer op for lyden og giver en kæmpe hyldest til et af verdens mest populære rockbands. Vi fejrer nemlig 20 årsjubilæet for Metallicas livealbum ’S&M’ – er du klar til rock’n’roll?

Læs mere om eventet

30-10-2019

Terminator: Dark Fate IMAX

Du er inviteret til forpremiere på 'Terminator: Dark Fate' i IMAX-salen! Action, science fiction og tidsrejser er på plakaten, når slaget om fremtiden skal udkæmpes. Skal du med?

Læs mere om eventet

november

06-11-2019

Slayer: The Repentless Killogy

Det ypperste thrash-metalband Slayer overtager biograflærredet for én enkelt aften - og du er inviteret! Glæd dig til at se Tom Araya, Kerry King, Gary Holt og Paul Bostaph i deres rette element.

Læs mere om eventet

10-11-2019

The Lehman Trilogy

Hør historien om Lehman-brødrene og deres eventyrlige rejse fra tyske immigranter til finansmoguler, når vi viser den Oscar-vindende instruktør Sam Mendes' teaterstykke ’The Lehman Trilogy’ live fra Londons West End Theater…

Læs mere om eventet

10-11-2019

42nd Street – The Musical

Denne legendariske Broadway-musicalklassiker, er en ægte perle og fortæller historien om den talentfulde Peggy Sawyer, der får sit livs chance, når hun griber muligheden for at optræde på Broadway.

Læs mere om eventet

12-11-2019

TøseTirsdag: Last Christmas

Tag dine veninder under armene, og skru op for julestemningen, når vi viser 'Last Christmas' med Emilia Clarke og Tom Golding i hovedrollerne til denne omgang af TøseTirsdag.

Læs mere om eventet

12-11-2019

Everybody's Everything

Gå ikke glip af denne ekstraordinære mulighed for at komme helt bagom den nu afdøde rapper Lil Peep, når vi for en enkelt aften viser fan-dokumentaren om kunstnerens alt for korte liv.

Læs mere om eventet

13-11-2019

Shakira in Concert: El Dorado World Tour

Bliv forført af Shakiras sangstemme i hendes ’El Dorado’-verdensturné, og få en uforglemmelig aften med optagelser, hvor hun åbner op om personlige og følelsesladede øjeblikke. Det bliver spektakulært!

Læs mere om eventet

14-11-2019

Le Mans '66'

Der er fart over feltet, når Matt Damon og Christian Bale bliver hyret af Ford Motors til deres livs racerløb mod Ferrari, når startskuddet går til det 24-timers franske racerløb Le Mans i IMAX-salen!

Læs mere om eventet

21-11-2019

Depeche Mode: Spirits in the Forest

For one night, and one night only... Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at opleve Depeche Mode helt tæt på til verdenspremiere af 'Spirits in the Forest', som kun vises denne ene aften!

Læs mere om eventet

24-11-2019

The Sound of Music

Glæd dig til en ekstraordinær visning af 'The Sound of Music'! Captain Von Trapps kone er gået bort, og han er nu helt alene med sine syv børn. Snart kommer den frisindede Maria ind i deres liv, og alting bliver forandret...

Læs mere om eventet

27-11-2019

INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991

Glæd dig til en ekstraordinær visning af 'INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium 1991' - en rockoplevelse, som du sent vil glemme!

Læs mere om eventet

28-11-2019

Apocalypse Now: Final Cut 2D IMAX

Den amerikanske efterretningsofficer Benjamin L. Willards bliver sendt på en hemmelig mission under Vietnamkrigen. Mon han klarer alle udfordringerne, han møder og udfører missionen?

Læs mere om eventet

28-11-2019

Knives Out - Var det mord

Privatdetektiven Benoit Blanc kommer på noget af en opgave, da fødselaren til en 85-års fødselsdag pludselig dør. Hvad står bag? Eller skal vi hellere spørge ... hvem står bag?

Læs mere om eventet

december

04-12-2019

Branagh Theatre Live: The Winter's Tale

Glæd dig til en ekstraordinær visning af teaterforestillingen 'The Winter's Tale' med bl.a. Judi Dench og Kenneth Branagh på rollelisten, når Shakespeares tragikomedie bliver genfortolket.

Læs mere om eventet

2020

januar

04-01-2020

André Rieu: Kun 70 år

Kom og fejr fødselaren. Det bliver en uforglemmelig jubilæumsfest, når André Rieu – Valsekongen – fylder rundt. Aftenen bliver spækket med glimt fra hans karriere og personlige historier…

Læs mere om eventet

06-01-2020

Hamlet i klasseopsætning

Den dramatiske historie om Prins Hamlet er tilbage i den forrygende og imponerende opsætning med Benedict Cumberbatch. Altid et gensyn værd.

Læs mere om eventet

20-01-2020

Klovn The Final

Den danske ikoniske komedie er klar med sit sidste kapitel og du er inviteret med til forpremieren! Der er garanti for et godt grin, når makkerparret Casper og Frank rammer lærredet i 'Klovn The Final'.

Læs mere om eventet