FORPREMIERER & EVENTS

2020

januar

26-01-2020

Corpus Christi

Du er inviteret med, når det polske drama 'Corpus Christi' rammer det store lærred og følger den unge kriminelle Daniels rejse mod at blive præst.

Læs mere om eventet

februar

01-02-2020

Spioner på Missioner

I er inviteret med til forpremieren på vinterferiens helt store familiefilm! Den står på masser af humor, god musik og action når 'Spioner på Missioner' rammer det store lærred.

Læs mere om eventet

03-02-2020

En helt almindelig familie

Du er inviteret til forpremiere på den næste store familiefilm 'En helt almindelig familie', som skildrer en af de store emner i nutidens samfund - nemlig det at skifte køn som familiefar.

Læs mere om eventet

04-02-2020

Kinky Boots - The Musical

Hvad får man, når man krydser en kvinde (som egentlig er en mand) og en forretningsmand der kæmper for at redde sin fabrik? En fantastisk duo!

Læs mere om eventet

05-02-2020

Spies in Disguise (original version)

I er inviteret med til forpremieren på vinterferiens helt store familiefilm! Den står på masser af humor, god musik og action når 'Spies in Disguise' rammer det store lærred.

Læs mere om eventet

09-02-2020

Cosy Oscar© Night & Birds of Prey

Så er det tid til Cosy Oscar© Night på Danmarks største lærred i IMAX-salen. Vi skruer op for hyggestemningen, og du kan derfor roligt medbringe pude og tæppe, så du er komfortabel under hele showet.

Læs mere om eventet

18-02-2020

Bombshell - Opgørets time

Baseret på de virkelige sexistiske anklager mod chefen på Fox News Roger Ailes, møder vi i komedien 'Bombshell - Opgørets time' tre kvinder, der forsøger at gøre oprør mod den mandsdominerede arbejdsplads. Skal du se om det lykkes?

Læs mere om eventet

23-02-2020

A Midsummer Night’s Dream

Kom med, og oplev Shakespeares fortryllende romantiske komedie 'A Midsummer Night's Dream' på det store lærred, når vi viser Nicholas Hytners interaktive opsætning tranmitteret direkte fra Bridge Theatre i London.

Læs mere om eventet

oktober

11-10-2020

The Goonies

Chris Columbus og Steven Spielbergs historie om 'The Goonies' fejrer 35-års jubilæum, og du er inviteret med på et sandt pirat-eventyr, når filmen vises på det store lærred!

Læs mere om eventet

december

16-12-2020

Die Hard 2: 30-års jubilæum

Du er inviteret, når vi fejrer 'Die Hard 2's 30-års jubilæum til denne ekstraordinære visning af klassikeren med Bruce Willis i hovedrollen. Filmen introduceres live af podcasten Han Duo.

Læs mere om eventet