Aretha Franklin - Amazing Grace

Et af det kommende års mest ventede premierer er uden tvivl koncertfilmen 'Amazing Grace' med ikonet Aretha Franklin, som du nu kan se som en af de første i Danmark til dette særlige event. Vi serverer et glas hvidvin før filmen og giver en filmplakat med efter.

'Amazing Grace' er optaget i januar 1972 og har siden da ligget på en hylde hos filmselskabet Warner Bros ... indtil nu! Efter Franklins død i 2018 blev optagelserne fundet frem og klippet sammen til en overvældende og storslået koncertfilm, der tager publikum med på en poetisk og følelsesmæssig oplevelse. Franklin beviser endnu engang, at hun er en af de største sangerinder, verden har set. 

Filmen er den smukkeste koncertfilm til dato, og 'Amazing Grace' ankommer til Danmark med prædikater som ”mesterværk” og ”det tætteste publikum kommer på et mirakel.” Koncertfilmen er optaget i New Temple Missionary Baptist Church i Los Angeles, hvor man blandt publikum kan skimte legender og rockstjerner - ingen ville gå glip af Arethas legendariske optræden.

Vi serverer et glas hvidvin før filmen og giver en filmplakat med efter filmen, som et særligt minde fra en særlig aften. 

Skal du have en helt eksklusiv oplevelse med den nu afdøde, ikoniske sangerinde? Find dine billetter allerede nu!

 

 

Hvornår D. 12/1 KL. 16.00

KØB BILLET