Events

FILMPERLER PÅ DET STORE LÆRRED!

CinemaxX genopliver de gamle klassikere - og viser dem i fornyet kvalitet! 

CinemaxX Classic puster liv i en lang række filmklassikere, der fortjener at blive oplevet på det store lærred – nyrestaureret og i samme digitale kvalitet, som du er vant til at se i biografen. 

______________________________________________________________________

Predator (uden danske undertekster)

15. januar 2018 k. 19.00

      

15/1 kl. 19.00 - KØB BILLET

 

VI BYDER DEN ORIGINALE PREDATOR VELKOMMEN I CINEMAXX

Det er nu 30 år siden, at instruktøren John McTiernans 'Predator' havde biografpremiere. I denne anledning hjemsøger filmen det store lærred i CinemaxX for en enkelt aften, hvor Dutch, Dillon og resten af slænget fra den originale 'Predator' gør sig klar til en omgang extraterrestrial bøllebank. Vi byder på en hær af genkendelige one-liners, herlige retro special effects og en Schwarzenegger-præstation, som står solidt plantet mellem et selvbevidst glimt i øjet og en testosteronfyldt stoicisme. 'Predator' er en ultimativ action-film - en muskulær, camouflage-klædt, cigarrygende blockbuster, som på én gang er indbegrebet af 80’erne og praktisk talt tidsløs. 

Majoren Dutch er leder af et redningshold, der søger efter allierede, der er taget til fange af guerillaer i den mellemamerikanske jungle. Opgaven ser ud til at være ligetil, og Dutch og hans gruppe af hærdede krigsveteraner lokaliserer en guerilla-lejr og ødelægger den. De opdager desværre, at de mænd, de skulle redde, er blevet henrettet. Dutch leder sin enhed ud igen med en tilfangetagen guerilla på slæb, men så sker der noget gruopvækkende! Én efter én bliver hans mænd dræbt af en mystisk modstander - et rovdyr fra en anden verden. Situationen ændres og Dutch og hans svindende korps er ikke længere jægere men bytte.

Forfulgt af en usynlig fjende og frataget sine sofistikerede våben må Dutch lade sin lid til fysisk styrke over moderne teknologi. Junglen er hans eneste allierede, og han må trække på sine dybeste ressourcer af instinkt og intelligens, da han står ansigt til ansigt med sin største udfordring: At holde sig i live.

Er du ligeså vild med action-film som os, så ses vi da vidst nok i salen!
 

Hvis du er ægte 'Predator' fan, stopper festen heldigvis ikke, når filmen slutter! Når vi hylder den originale 'Predator', starter vi samtidig for opvarmningen til det næste skud på stammen i sagaen, når 'The Predator' instrueret af Shane Blacks kommer i biografen.

 

 

Filmen vises uden danske undertekster.

Censur: 15 år