Events

Spændende teaterevents fra hele verden

Kom helt tæt på og oplev de store internationale teaterbegivenheder fra salens bedste pladser

 

Glæd dig til at opleve et program med både klassisk teater, musicals og moderne dans - alle store forestillinger, der også fortjener at kunne opleves på det store lærred. 

Sæson 2016 finder du her:        

______________________________________________________________________

FOLLIES

5. februar 2018 kl. 18.00 (Optaget live)

 

5/2 kl. 18.00 - KØB BILLET

FOLLIES, FEST OG FARVER

Stephen Sondheims legendariske musical 'Follies' bliver for første gang opsat på Englands National Theatre og i biografer verden over.

Vi befinder os i New York i 1971. Der er fest på scenen i Weismann Theatre – den ikoniske bygning skal rives ned den efterfølgende dag. 30 år efter deres sidste optræden samles de elskede Follies-piger til et par drinks, synger nogle sange og lyver om, hvad der er sket i deres liv siden sidst de mødtes.

Tracie Bennett, Janie Dee og Imelda Staunton spiller de eminente Follies i denne fremragende nye opsætning med et cast på 37 og en orkesterbesætning på 21. Forestillingen er instrueret af Dominic Cooke.

Stephen Sondheim er en af USAs mest kendte musicalskribenter og har vundet et utal af Oscar, Tony, Grammy og Olivier-priser for hans forestillinger, hvor kendte musicals som A Little Night Music, Sweeney Todd og Sunday in the Park with George også hører under.

Instruktør: Dominic Cooke

Længde: 3 timer og 30 min.

Censur: 15 år

Trailer kommer

______________________________________________________________________

HAMLET

4. marts 2018 kl. 12.00 (Optaget live)

 

 4/3 kl. 12.00 - KØBSLINK KOMMER

 

AT VÆRE ELLER IKKE, SÅDAN ER DET

Den Oscar-nominerede Benedict Cumberbatch kendt fra blandt andet BBCs 'Sherlock' og Marvels 'Doctor Strange' kan opleves i titelrollen i Shakespeares udødelige klassiker, 'Hamlet'.

National Theatres opsætning af 'Hamlet' har haft kæmpe succes. Forestillingen blev i 2015 set af over 750.000 gæster i biografer verden over. Nu vender successen tilbage på det store lærred og kan ses i CinemaxX i 2018. Forestillingen er instrueret af Lyndsey Turner (Posh, Chimerica) og produceres af Sonia Friedman Productions.

Mens Kongeriget Danmark forbereder sig på krig, går selveste kongefamilien i opløsning. Hamlet føler sig tvunget til at hævne sin fars død, men er paralyseret over den monumentale opgave foran ham. Han raser over den umulige situation han er i, som truer både hans forstand og rigets sikkerhed. 

Instruktør: Lyndsey Turner

Længde: 4 timer + pause