Events

Spændende teaterevents fra hele verden

Kom helt tæt på og oplev de store internationale teaterbegivenheder fra salens bedste pladser

 

Glæd dig til at opleve et program med både klassisk teater, musicals og moderne dans - alle store forestillinger, der også fortjener at kunne opleves på det store lærred. 

Sæson 2016 finder du her:        

______________________________________________________________________

King Lear (engelske undertekster)

28. oktober 2018 kl. 12.00

 


28/10 kl. 12.00 - KØB BILLET

EN AF TIDENS STØRSTE TRAGEDIER

Direkte fra Londons West End kan du ny opleve Ian McKellens yderst bevægende portræt af Kong Lear. 

 'King Lear' bliver af mange betragtet som den største tragedie, der er skrevet. Teaterstykket handler om to aldrende fædre - den ene en konge, den anden en hofmand - som afviser de børn, der ellers elsker dem så højt. Deres manglende evne til at se udløser en tsunami af rå ambitioner og forræderi, efterhånden som familie såvel som stat kastes ud i en voldsom magtkamp med en bitter afslutning til følge.

Chichester Festival Theatres forestilling fik fem-stjernede anmeldelser for denne totalt udsolgte opsætning og overflyttes nu til Londons West End i en begrænset periode. Jonathan Munby har instrueret denne moderne genfortælling af Shakespeares ømme, voldsomme, rørende og chokerende stykke. På rollelisten finder du Ian McKellen, der leverer en fabelagtig præstation i denne suveræne opstilling af stykket. 


Længde: 3 timer og 40 min.

Trailer kommer

______________________________________________________________________

The Madness of George III (engelske undertekster)

20. januar 2019 kl. 12.00

 


20/1 kl. 12.00 - KØB BILLET

NÅR KONGEN RAMMES AF GALSKAB
Det mange-prisvindende drama 'The Madness of George III' bliver, som det engelske National Theatres første transmission fra Nottingham Playhouse, vist i CinemaxX.

Vi er i 1786, og kong George III er den mest magtfulde mand i verden. Men han overmandes af pludselige anfald af galskab, og hans opførsel bliver derfor stadigt mere uforudsigelig. 
Med kongens sind for hastigt nedadgående truer ærgerrige politikere og en beregnende tronarving med at underminere monarkiets magt og udstille den skrøbelige forskel på en konge og et menneske.

Dette episke teaterstykke er skrevet af en af Storbritanniens mest elskede dramatikere, Alan Bennett ('The History Boys', 'The Lady in the Van'), og blev efter dets premiere i 1991 omsat til en BAFTA-vindende film.

Rollelisten i denne nye opsætning består af Olivier-prismodtagerne Mark Gatiss ('Sherlock', 'Wolf Hall', NT Live 'Coriolanus') i titelrollen og Adrian Scarborough ('Gavin and Stacey', 'Upstairs Downstairs', 'After the Dance').


Længde: 3 timer og 30 min.

Trailer kommer