Connery90: The Hunt for Red October

Ved du, hvad der sker d. 25/8 2020? Der fylder Sean Connery 90 år, og vi garanterer en hyldest af en fejring!

Filmlegender skal naturligvis fejres, og vi hylder Sean Connery ved at vise to af hans film på selve 90-års fødselsdagen!

Tag et smut tilbage i tiden med 'The Hunt for Red October' fra 1990. Den amerikanske spion/thriller film finder sted under Den Kolde Krig, hvor en sovjetisk marinekaptajn har et brændende ønske om at ødelægge den amerikanske flåde. Sovjet ligger inde med et yderst moderne, avanceret og farligt atomvåben, som det heldigvis lykkes en amerikansk CIA-agent at få nys om. Nu er det kun et spørgsmål om tid, for kan det lykkes CIA-agenten at bevise sin teori og afblæse en katastrofal konfrontation mellem Sovjet og USA? 

'The Hunt for Red October' bygger på Tom Clancys roman fra 1984 af samme navn, og filmen er instruereret af John McTiernan. Desuden byder rollelisten bl.a. på Alec Baldwin, Scott Glenn og Sam Neill foruden Sean Connery.

Filmen er digitalt restaureret, og det er første gang, at 'The Hunt for Red October' vises i Europa i den digitale udgave. Desuden har filmen også et helt særligt jubilæum, når den i 2020 runder 30 år.

Inden forestillingen vil Filmnørdens Hjørne introducere filmen.

Psst ... vi viser 'The Hunt for Red October' kl. 18.00 og 'The Untouchables' kl. 20.45. Prisen pr. film er denne den særlige anledning af Mr. Connerys fødselsdag kun 90 kr.

Skal du se eller gense en filmklassiker? Find dine billetter allerede nu!

Bemærk: forestillingen vises uden danske undertekster.

Hvornår D. 25/8 KL. 18.00

KØB BILLET