Cosy Oscar© Night & Birds of Prey

Find dit blødeste tæppe og din yndlingspude frem, det er nemlig tid til Cosy Oscar© Night!

For filmelskere er Oscar©-uddelingen et af årets højdepunkter, og det skal naturligvis opleves på Jyllands største lærred i IMAX-salen. Vi streamer eventet live fra Los Angeles i den bedste opløsning, så du får alle detaljerne med. Vi skal sidde her i mange timer – så glem smokingen og den lange kjole. Her drejer det sig om at hygge sig i godt selskab, og vi kan varmt anbefale at du tager et dejligt blødt tæppe og hyggesokker med. 

Inden uddelingen går i gang, kan du nyde den fantastiske film 'Birds of Prey', som bl.a. har Margot Robbie på skuespillerlisten. I 'Birds of Prey' følger vi den farverige Harley Quinn efter, at hun har forladt Jokeren. Quinn slår sig herefter sammen med tre andre superheltider for at løse en vigtig mission, nemlig at befrie en pige fra en ond forbryderboss.   

Der vil være gratis popcorn hele natten, og du kan glæde dig til en dejlig gang natmad. Snup din yndlingspude, et dejligt blødt tæppe eller et par lune sokker, og kom med os til Cosy Oscar© Night i CinemaxX - find dine billetter allerede nu!

 

Aftenens program*

Kl. 22.00 - Dørene åbnes – der hentes popcorn og sodavand (popcorn ad libitum hele natten)

Kl. 22.15 – Velkomst i salen

Kl. 22.30 – Visning af BIRDS OF PREY med bl.a. Margot Robbie

Kl. 00.30 – LIVE transmission fra Red Carpet fra DOLBY Theatre

Kl. 01.30 – Natmad

Kl. 02.30 – Oscar© prisuddelingen begynder

Kl. ca. 05.30 – Afslutning

*Vi tager forbehold for ændringer i tidsplanen

Hvornår D. 9/02 kl. 22.00

KØB BILLET