EVENT:
DAVID GILMOUR - LIVE AT POMPEII

D. 13. september kl. 18.30 & kl. 21.15

13/9 kl. 18.30 - KØB BILLET

13/9 kl. 21.15 - KØB BILLET

 

PINK FLOYDS DAVID GLIMOUR - LIVE AT POMPEII

Du kan nu opleve denne koncertfilm i CinemaxX og se David Gilmour i topform til 'Live At Pompeii' og en masse highlights fra begge hans shows. 

45 år efter at Pink Floyds David Gilmour filmede ‘Live At Pompeii’ i det legendariske romerske amfiteater i Pompeji, vendte han tilbage med to spektakulære shows som en del af sin ét år lange promo-turné for sit storsælgende album ‘Rattle That Lock’. Gilmours optræden i Pompeii var de første live rockkoncerter i det romerske sten-amfiteater, og på kun to aftener stod de 2.600 publikummer præcis, hvor gladiatorerne kæmpede til døden i det første århundrede e.Kr.

‘David Gilmour Live At Pompeii’ er en kæmpemæssig audio-visuel forestilling med laser, pyroteknik og et gigantisk rundet lærred på hvilket særligt fremstillede film supplerer udvalgte sange, men vigtigst af det hele er naturligvis den forbløffende musik, som leveres af et verdensklasse all-star band.

Der spilles sange fra hele Gilmours solo-karriere samt adskillige Pink Floyd-klassikere, bl.a. 'One Of These Days', den eneste sang, som også blev fremført ved bandets show i 1971. Begge koncerter kunne også tilbyde særlige udgaver af 'The Great Gig In The Sky' fra 'The Dark Side Of The Moon', som Gilmour meget sjældent optræder med solo. ‘David Gilmour Live at Pompeii’-koncerterne fik begejstrede anmeldelser af både fans og anmeldere, bl.a. 5 ud af 5 stjerner i The Guardian.

 

 

Er I en større gruppe eller firma (over 50 personer)?
Kontakt CinemaxX Business og hør om mulighederne for en firmaaftale.