Event:
Elvis on Tour

D. 17. august kl. 18.30

  

 

                                                                                                                               

17. august kl. 18.30 -  KØB BILLET    

                       

CINEMAXX PRÆSENTERER 'ELVIS ON TOUR' 

Den 16. august er det 40 år siden, at rockkongen Elvis Presley pludselig døde. For at markere dette, viser vi filmen "Elvis On Tour" dagen efter d. 17. august. Elvis Presley bliver betragtet som én af vores tids mest indflydelsesrige musikere. Med hans dengang kontroversielle koncerter ændrede han vores kultur for altid. "Before Elvis there was nothing. Without him, there would have been no Beatles", som John Lennon også udtrykte det. 

"Elvis On Tour" er den sidste af i alt 33 film, som Presley har lavet, og den er ikke blevet vist i biografen herhjemme siden 70'erne. Filmen viser et personligt portræt af sangeren mens han er på turné i April 1972. For første gang fortæller han om sin barndom, hans første koncerter og hans kærlighed for gospel. Musikalsk leverer filmen også helt fænomenalt med stærke versioner af bl.a. "Burning Love" og "Suspicious Minds". Højdepunktet af filmen er en backstage jam session hvor han synger gospel sammen med sine musikere. 

Det er et unikt portræt som klart kan anbefales - og ikke kun til Elvis fans. Filmen bliver præsenteret af den hollandske Elvis ekspert Arjan Gerard Deelen, som også viser sjældne fraklip fra filmen. Efter filmen er der mulighed for at hilse på Arjan, og eventuelt købe hans Elvis bøger.

 

OBS filmen vises uden danske undertekster.

 

Er I en større gruppe eller firma (over 50 personer)?
Kontakt CinemaxX Business og hør om mulighederne for en firmaaftale.