EVENT:
TED TALKS

Den 30. april 2017

Highlights d. 30/4 2017 KL. 17.00 - KØB BILLET (uden undertekster)

 

TED TALKS I CINEMAXX

Ærefrygt. Betagelse. Livsændrende. Inspirerende. Alt sammen ord, der beskriver den oplevelse, som TED er. Og nu kommer TED2017 til dig, takket være TED Cinema Experience og CinemaxX.

TED Cinema Experience bringer TEDs flagskibs-begivenhed, TED 2017: The Future You, som finder sted fra 24. til 28. april i Vancouver til biografpublikummer verden over hele tre gange i løbet af en uge.

TED2017 vil udforske den dybeste videnskabelige og psykologiske indsigt, de seneste medicinske landvindinger og spændende nye opfindelser (alt sammen blandet med en god portion klassisk visdom) og stille spørgsmål om vores nutidige og fremtidige eksistens, som vi ofte selv ikke har tid til at stille.

Programmet vil byde på en række ganske særlige talere - risikotagere, visionærer, kendisser og en voksende generation af idéskabere - som vil give "deres livs tale" i TEDs verdensberømte TED Talk-format.

 

TED Cinema Experience: TED2017 Highlights Exclusive

TED bliver åbnet for publikum som aldrig før med et program, som er skabt helt eksklusivt til biografpublikummet. Denne begivenhed vil for første gang give biografgængere verden over et glimt af TED2017-konferenceoplevelsen, drevet af afslørende TED Talks og optrædender fanget live. Programmet highlighter nogle af de mest indsigtsfulde, inspirerende og opløftende øjeblikke fra den ugelange TED2017.

Søndag 30. april kl. 17.00

 

HVAD ER EN TED TALK?

TED står for Technology, Entertainment, Design. Ideen er skabt af non-profit-organisationen TED, som hvert år (siden 1984) har lavet en konference med formålet at udbrede "idéer, der er værd at sprede".

Talerne, som de sidste ti år er blevet mere og mere populære begivenheder på internettet, behandler en stadigt bredere række af emner inden for forskning og anvendelse af videnskab og kultur. Talerne får op til 18 minutter til at præsentere deres ideer på den mest opfindsomme og engagerende måde, de kan. Tidligere kendte talere inkluderer Bill Clinton, Jane Goodall, Al Gore, James Cameron, Bono, Bill Gates, Stephen Hawking og Jamie Oliver.

 

Bemærk – alle tre arrangementer er uden danske undertekster

 

Er I en større gruppe eller firma (over 50 personer)?
Kontakt CinemaxX Business og hør om mulighederne for en firmaaftale.