FORSALG: Deadpool 2

FORSALGET ER STARTET!

                                                                                                             

DEADPOOL 2 - Forpremiere 15/5:

IMAX 2D:

18.00 - KØB BILLET
21.00 - KØB BILLET

2D:
18.30 - KØB BILLET
21.30 - KØB BILLET

 

DEADPOOL 2 - 16/5 -23/5:
IMAX - KØB BILLET
2D - KØB BILLET

 

DEADPOOL KOMMER SNART TIL CINEMAXX - KØB DIN BILLET ALLEREDE NU!

Er du klar til et godt grin? Den hylende morsomme superhelt Deadpool er nemlig klar med endnu flere sjofle bemærkninger end før, når vi viser 'Deadpool 2' i vores IMAX-sal. Bag masken gemmer sig den vansirede kantinekok, Wade Wilson, som drømmer om at blive byens hotteste bartender, mens han søger efter at finde sin livsglæde igen. Hans rejse mod målet går bestemt ikke stille for sig, og han må både kæmpe mod ninjaer, Yakuza-mafiaen og en flok seksuelt aggressive køtere. Deadpool vil i denne omgang alliere sig med andre superhelte, der tilsammen danner gruppen X-Force. 

Der er skruet maksimalt op for action og charme vi glæder os meget til, at Deadpool ankommer i CinemaxX den 16. maj.
Er du mega Deadpool-fan, kan du købe billet til forpremieren d. 15. maj og få muligheden for at se filmen før alle andre!
 IMAX-salen er selvfølgelig gjort klar, så du kan få en helt unik oplevelse af 'Deadpool 2' på det store lærred med alt fra specialdesignet lyd og til bløde luksussæder.

SE ELLER GENSE DEADPOOL

Vil du genopfriske minderne og se den første Deadpool film – kan du komme ind til halv pris. Vi viser nemlig succesfilmen 'Deadpool' både i 2D og i IMAX den 14. og 15. maj, så du kan komme i den helt rigtige stemning inden den nye 'Deadpool 2' kommer i biografen. Du skal blot købe en billet til 'Deadpool 2' og fremvise denne ved køb af billet til 'Deadpool' - så giver vi dig 50% rabat.

 

Deadpool (no. 1):

14. maj:
IMAX - KØB BILLET
2D  - KØB BILLET

15. maj:
IMAX  - KØB BILLET
2D - KØB BILLET

Kan du heller ikke vente med at gense Ryan Reynolds i rollen som 'Deadpool', så kan du købe billetter til de forskellige visninger - Vi håber at se dig i salen!

 

Er I en større gruppe eller firma (over 50 personer)?
Kontakt CinemaxX Business og hør om mulighederne for en firmaaftale.