Le Mans '66'

Hold på hat og briller, når vi viser filmen 'Le Mans '66' i IMAX salen! Glæd dig til at opleve den intense dyst mellem bilfabrikanterne Ford Motors og Ferrari.

Året er 1966 og kampen mellem Ford og Ferrari er intens. Det berømte 24-timers Le Mans-løb er den perfekte mulighed for at bevise, hvilket bilmærke der er bedst i direkte racerløb.

Bilfabrikanten Ford Motors griber denne chance og udvikler en racerbil, hvis formål er at vinde det prestigefyldte racerløb i Frankrig. Men at vinde et racerløb handler ikke kun om at udvikle en hurtig bil, men også om at finde den helt rigtige racerkører. Ford hyrer Carroll Shelby til at skabe bilen, der skal vinde løbet og får også til opgave at finde den helt rigtige racerkører - Ken Miles. Vil kampen om trofæet lykkedes makkerparret?  

Baseret på virkelige hændelser fortæller 'Le Mans '66' om optakten til det legendariske 24-timers løb anno 1966. I hovedrollerne finder vi de Oscarvindende Matt Damon og Christian Bale, der for alvor vækker fortællingen til live. 

Skal du opleve den direkte kamp mellem Ford og Ferrari i IMAX-salen? Så på med kørehandskerne og find din billet allerede i dag!

Hvornår Premiere d. 14/11

SE VISNINGER HER