No Time to Die IMAX

Han hedder Bond ... James Bond, og for første gang nogensinde kan du nu opleve en James Bond film optaget med IMAX-kamera!

Endelig er det tid til at den kvindeglade, velklædte og galante Agent 007 vender tilbage med Daniel Craig i hovedrollen ... og så ovenikøbet i IMAX-salen!

Er du lige så store fans som os, skal du selvfølgelig med til midnatspremieren på den næste James Bond film i rækken, nemlig 'No Time to Die' (Bond 25). Vi garanterer, at der bliver skruet godt op for action-niveauet - og billedstørrelsen! Filmen vises nemlig med 26% mere billede i IMAX-salen, så du får det hele med.

I 'No Time to Die' er Bond stoppet som aktiv agent og har trukket sig tilbage til et afslappende liv på eksotiske Jamaica. Men når man er tidligere spion og hedder Bond til efternavn, går der ikke længe før hans otium bliver afbrudt, og en ny mission står for døren, da Bonds gamle CIA-ven Felix Leiter beder om hans assistance. Med agentblod i årerne drager Bond ud på en mission, der ved første øjekast handler om at finde en kidnappet videnskabsmand. Det viser sig dog at være det rene bedrag, og Bond kommer i stedet på sporet af en mystisk og faretruende skurk, der gemmer på et hemmeligt våben.

'No Time to Die' er instrueret af den amerikanske filmskaber Cary Joji Fukunaga, og på rollelisten finder vi bl.a. Rami Malek og Léa Seydoux i selskab med den skarpstående Daniel Craig.

Skal du opleve fantastisk action og Bond i IMAX-salen til midnatspremieren natten mellem d. 29/9 og d. 30/9? Find din billet nu!

NB - datoen står til d. 29/9 - men det er teknisk d. 30/9 - da forestillingen starter kl. 00.07 - dvs. lige over midnat.

 

Hvornår D. 29/9 KL. 00.7

KØB BILLET