Skyggen i Mit Øje

Røgsløret der lagde sig over Den Franske Skole ...

Vi inviterer til forpremiere på det danske drama ’Skyggen i Mit Øje’, som skildrer den tragiske begivenhed under 2. Verdenskrig, hvor Den Franske Skole fejlagtigt bliver bombet af den britiske Royal Air Force i forsøget på at angribe Gestapos hovedkvarter i Shellhuset.

Den 21. marts 1945 skulle stå som en historisk dag, hvor danske krigsfanger befries fra Gestapos varetægt. I stedet bliver danske skolebørn og nonner ofre for en fatal ulykke, da et britisk militærfly styrter ned på vejen og fejlagtigt angiver Den Franske Skole som bombemål.

Den skæbnesvangre dag skildres gennem perspektivet fra skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry samt skolens nonner, de unge indespærrede frihedskæmpere i Shellhuset og de angribende britiske piloter.

’Skyggen i Mit Øje’ er en film af Ole Bornedal, der senest var aktuel med filmen ’Så Længe Jeg Lever’ om den folkekære John Mogensen. Herudover kan danske stjerner som Fanny Bornedal, Danica Curcic, Alex Høgh Andersen, Jens Sætter-Lassen og Susse Wold opleves i den dramatiske fortælling.

Skal du opleve den historiske begivenheden helt tæt på før alle andre? Så find dine billetter allerede nu!

Hvornår D. 25/10 kl. 20:00

KØB BILLET