Events

For kvinder, veninder og andre som ELSKER tøsefilm!

Et tilbagevendende tirsdagsevent, der gør ugen lidt sjovere

   

TøseTirsdag er et hyggeligt event, hvor vi serverer en forfriskning og trækker lod om lækre præmier i salen umiddelbart før filmen.

Bemærk, at vi ikke serverer alkohol til personer under 18 år.

 

 

  

_______________________________________________________________________

27. marts 

                                                                                                              

27/3 kl. 18.30 - KØB BILLET                                      

 

KATASTROFALE AFSLØRINGER  

Tom Hanks og Meryl Streep spiller endelig overfor hinanden når vi til vores TøseTirsdag-arrangement viser det autentiske drama 'The Post'. Steven Spielberg bringer de to Oscar-vindere sammen i filmen om 'The Pentagon Papers' der foregår i 1971, og gengiver hvad der skete da dokumenterne blev offentliggjort i The New York Times. Dokumenter som indeholdte katastrofale afsløringer om blandt andet, hvordan at præsidentens stab havde løjet om landets involvering i Vietnam-krigen. Justitsministeriet forsøger ihærdigt at stoppe flere afsløringer i de andre aviser. 

 

_______________________________________________________________________ 

10. april 

     

                                                                                                     

10/4 kl. 18.30 - KØB BILLET                                       

EN EPISK MATCH MELLEM KØNNENE

Året er 1973, og vi befinder os på en tennisbane. Kampen mellem Billie Jean King og Bobby Riggs skal til at begynde. På den ene side har vi den feministiske Billie Jean King og på den anden side den selvudnævnte mandschauvinistiske Bobby Riggs. Der er lagt op til en match, der handler om meget mere end at vinde den afgørende serv - det handler om at vinde kønnenes kamp. 

'Battle of the sexes' er er en humoristisk skildring af en sand historie, der bestemt vil bringe smil og latter i salen.

På rollelisten finder vi Emma Stone og Steve Carell, der tidligere har spillet overfor hinanden i komediefilmen 'Crazy, Stupid, Love'.
 

Filmen bliver vist uden undertekster.

_______________________________________________________________________ 

8. maj

                                                                                                              

8/5 kl. 18.30 - KØB BILLET                                        

SOM AT HOLDE VEJRET

På papiret er Simon ligesom mange andre på hans alder - en gymnasieelev, der går til fester, hænger ud med sine venner, og alt i alt lever et helt almindeligt liv. Men Simon har en hemmelighed - han er homoseksuel. Simon har ikke fundet den rigtige måde at springe ud på for sine venner og familie, for hvordan vil de mon tage imod det? 

Simons verden ændres, da hans e-mail korrespondance med en anden homoseksuel dreng pludselig bliver delt, og så er hans hemmelighed ikke så hemmelig længere. 'Love, Simon' er en morsom, skræmmende og livsforandrende skilding af, hvor kompliceret kærlighed kan være...

'Love, Simon' bygger på Becky Albertallis ungsomsroman 'Simon vs. the Homo Sapiens Agenda'.

_______________________________________________________________________ 

12. juni 

                                                                                                              

12/6 kl. 18.30 - KØB BILLET   

KVINDELIGE SUPERSVINDLERE ER PÅ SPIL

Det er altid nemt at holde sig på ret kurs, når man inderst inde bare er en slem pige. Debbie Ocean løslades fra fængslet, og selvom det burde være slut med kriminalitet, kribler det i hendes fingre, for at begå et kup til New York City's Met Galla. Det er en noget nær umulig opgave, men med hjælp fra 7 andre kvindelige svindlere, vil Ocean gøre forsøget.

Du vil helt sikkert kunne genkende en skuespiller eller to på det store lærred, for både Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway og Rihanna er at finde på rollelisten.