Viva The Underdogs

Rock’n’Roll er død! …. Eller er den? I mere end 20 år har der ikke været nogen nye bands, der har nået samme højder som de første banebrydende Rock-Guder. Det er derfor på tide med et generationsskifte, og festivalarrangører er konstant på udkig efter det næste band, der kan træde til og føre arven videre og bevise overfor fans, at rocken ikke er død.

I ‘Viva The Underdogs’ følger det vi det australske heavy metal band Parkway Drive bestående af fem gymnasiekammerater på deres 15 års rejse som 'underdogs', for at se om de kan gå fra soveby-surfersjovere til internationale festival-hovednavne. De har altid gjort det på deres egen måde ved at jagte eventyr, have det sjovt og bryde grænser år efter år. 

Nu har Parkway Drive satset hele butikken for at skabe det største og mest eksplosive show til deres fans. Selvfinansieret, selvstyret og med over 100 stop på turnéen samt seks anhængere fyldt med det nyeste nye indenfor lyd- og lysudstyr samt pyroteknik - kan man spørge sig selv om det er, hvad der skal til, for at bandet kan trodse alle odds og lande en eftertragtet plads på en af de førende internationale rockmusikfestivaler. 

Ti års personlige optagelser fra bag scenen, koblet med sjældne glimt fra bandets eksplosive live-turnéer og verdens største musikfestivaler gør, at ‘Viva The Underdogs’ giver tilskueren et helt utroligt ærligt og oprigtigt billede af Parkway Drives rejser, hyggestunder, slagsmål, ofre og triumfer, når de går i kødet på musikindustrien.

'Viva The Underdogs' vises én gang verden over en enkelt aften med Meyer Sound EXP - skal du med? Billetter kommer snart!

Bemærk: dokumentaren vises på engelsk uden undertekster.

 

Hvornår D. 22/1 kl. 20.30

KØB BILLET