The Flash IMAX

Orig. vers. med danske undertekster

The Flash IMAX

02:20:00

14/06 2023

Tilladt for børn over 11 år

Ikke angivet

The Flash

Warner Bros. Pictures præsenterer "The Flash," instrueret af Andy Muschietti ("It", "It: Del 2", "Mama"). Ezra Miller er tilbage i rollen som Barry Allen - i den første selvstændige film om den lynhurtige superhelt: Flash. Michael Keaton vender tilbage som Bruce Wayne/Batman. Sidst vi så ham i denne rolle, var i 1992.

Universer kolliderer i "The Flash", når Barry Allen som Flash bruger sine superkræfter til at rejse tilbage i tiden for at ændre en skelsættende begivenhed i hans barndomshjem. Men hans forsøg på at redde familiens skæbne får store konsekvenser. Barry fanges i en ny virkelighed, hvor flere bekendte personer, både helte og skurke, vender tilbage.

Barry har brug for hjælp for at kunne redde den verden, han befinder sig i, og vende tilbage til fremtiden, som han kender. Bruce Wayne er for længst gået på pension som Batman, men er samtidig den eneste der kan hjælpe, og måske befri den indespærrede og ukendte superhelt fra planeten Krypton... Og hvis planen lykkedes, vil det så overhovedet være nok til at nulstille universerne?Kilde: Warner Bross.