FORSLAGET TIL FANTASTISKE SKABNINGER ER STARTET...!!!!!

FAQ

HER FINDER DU SVAR PÅ DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvornår slutter billetsalget til en forestilling?

Af hensyn til det øvrige publikum, er det ikke muligt at købe billet senere end 15 min. efter forestillingens starttidspunkt.

Der er ikke film i programmet?

Vi lægger program for en uge ad gangen og vores programperiode løber fra torsdag til onsdag (med enkelte undtagelser i forbindelse med verdenspremierer og helligdage). Normalt vil programmet for den kommende torsdag og frem være klar mandag inden middag, både til internetbestilling og køb.

Hvornår slutter en forestilling?

Under fakta på filmens underside kan du finde filmens længde. Da der ved normale forestillinger er lidt over 15 minutters reklamer og trailers, skal du lægge det til filmens længde for at kende sluttidspunktet +/- 5 minutter

Hvornår starter forsalget?

Som medlem af Club CinemaxX vil du få direkte besked om forsalgsstart på større film. Er du ikke allerede medlem kan du tilmelde dig HER.  

På forsiden her på sitet, bliver nyheder omkring forsalg og forpremierer slået op, yderligere poster vi også nyheder på vores facebook side. På vores eventside kan du følge forpremierer og andre events.

Bookinggebyr

Der er bookinggebyr på 8 kr. på hver bestilling. Dette er med til at dække omkostningerne til drift og udvikling af vores online booking system.

Glemte sager

Kontakt biografen på 70 101 202 eller HER

Biografklub Danmark rabat på online køb

Det er desværre ikke muligt at købe billetter på vores hjemmeside med Biografklub Danmark rabat, da rabatkuponen ikke kan registreres elektronisk. I stedet kan du bestille dine billetter online og få rabatten, når rabatkuponen fremvises ved afhentning i billetsalget.

Glemt kode til Club CinemaxX?

Du skal klikke på "Glemt adgangskode?" i Club CinemaxX feltet øverst på siden. Så kommer der et pop-up vindue, hvor du skal indtast den e-mail, du er registreret under. Tryk herefter på knappen "send adgangskode". Herefter vil du modtage din kode pr. mail. Har du aldrig ændret din kode, så er kodeordet det samme som dit kortnummer!

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i biografen. Forbuddet gælder både i foyer og i salene. I salene må el-cigaretter heller ikke benyttes.

Refundering af billetkøb

Ønsker du at fortryde et billetkøb, kan refundering af billetterne ske ved henvendelse i biografens billetsalg inden forestillingens start.

Betalingskort

Både online og i biografen kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa, Visa elektron, Maestro, Mastercard, UnionPay, JCB. 

Annullering af min billet

Har du købt en billet og bliver forhindret i (eller har fortrudt), kan du få refunderet billetten ved at gå ned i biografen.

Har du reserveret en billet, er der i din kvittering et link til afbestilling.