Forpremierer og Events

Vi afholder i CinemaxX en lang række Gallapremierer, Forpremierer og Events.

Der sker meget mere i din biograf en du tror: 

Gallapremierer - sker 5-6 gange om året, og er typisk arrangeret i samarbejde med filmens distributør. Gallapremieren har til formål at skabe så meget opmærksomhed omkring filmen som muligt, hvilket sker ved at invitere filmens skuespillere sammen med forskellige profiler man mener kan have mediernes interesse (realitystjerner, bloggere, politikere mv.). Det er dog ikke kun kendte der kan komme med. Vi trækker ofte lod om billetter til disse arrangementer på vores sociale kanaler, eller via vores Nyhedsbrev. Så meld dig ind HER eller følg os på facebook eller instagram.

Forpremiere - er som ordet siger, en visning af filmen før den officielle premiere. Det er typisk 1-2 dage før, men det kan variere. Billetter til disse events bliver typisk sat til salg noget tid før, og det er ikke muligt at reservere. Medlemmer af Club CinemaxX vil blive varslet i god tid om disse events. Igen vil vi opfordre dig til at følge os på de forskellige kanaler.

Eventscreeninger - er typisk film vi kun viser én enkelt gang. Det kan være en film der er blevet restaureret, har jubilæum eller en film mange gæster har spurgt efter.

Opera og skuespil - kan du også opleve i CinemaxX. Vi har indgået aftale med nogle af de største og mest berømmede scener verden over, for at kunne få lov til at transmittere teater eller opera. Nogen gange live (via satellit) andre gange er det båndede forestillinger. 

Koncerter, Sport (NBA) eller E-sport kan du også opleve her. Find oversigten HER.