IMAX

VERDENS STØRSTE FILMOPLEVELSE PÅ DANMARKS STØRSTE LÆRRED

Nordens første IMAX-biograf i CinemaxX København - med Danmarks største lærred

AKTUELLE IMAX-FILM NU

SE I IMAX NU

KOMMER I IMAX

 

 

 

 
   

 

KOMMENDE IMAX-TITLER 

1. oktober

Wonder Woman 1984

(2D) IMAX

29. oktober

Black Widow

(2D) IMAX

12. november

No Time To Die

(2D) IMAX

17. december

Dune

(2D) IMAX

11. februar 2021

Eternals 

(2D) IMAX

1. april 2021

Fast & Furious 9

(2D) IMAX

6. maj 2021

Shang Chi and the Legend of the Ten Rings

(2D) IMAX

1. juli 2021

Top Gun Maverick

(2D) IMAX

Bemærk, ændringer kan forekomme.

EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE

Når en film bliver præsenteret i IMAX, er der reelt tale om en helt anden film, end den man normalt ser. Dels er filmens billed- og lydside opgraderet gennem en særlig DMR® process (Digital Re-Mastering), dels oplever man filmen i et specialdesignet og særligt tilpasset visningsmiljø. Det er med andre ord ikke kun én ting, der skaber oplevelsen, men en sammensmeltning af alle elementer. EN OPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE! 

I 2003 blev den første spillefilm, 'Apollo 13', tilpasset til IMAX-formatet. 'Skyfall' fra 2012 var den første film, hvor hele filmen var formateret til IMAX med et 26 % større billede. Det betyder rent faktisk, at danske filmfans i virkelighed har gået glip af 26 % af den originale film, hvis de har set det i en dansk biograf.

26 % MERE BILLEDFORMAT – KUN I IMAX

Siden åbningen af IMAX i København er der kommet flere IMAX-film, der enten er optaget med IMAX-kamera eller specially formatted for IMAX deriblandt filmene 'Captain America: Civil War', 'Sully', 'Doctor Strange', og 'Star Wars – The Force Awakens'. I 2020 kommer der endnu flere film til CinemaxX, som enten er optaget med IMAX-kamera eller som er specielt designet til IMAX:

Film optaget med IMAX-kamera: 

  • Wonder Woman 1984 (Scener i filmen har 26 % mere billede)
  • No Time to Die (Scener i filmen har 26 % mere billede)
  • Top Gun: Maverick (Scener i filmen har 26 % mere billede)

SÆRLIGE BRILLER

Hvis du ser en IMAX 3D film, skal du bruge særlige IMAX 3D briller, som du får udleveret ved indgangen til salen.

Du får altid et par helt nye IMAX 3D briller, og når du smider dine brugte briller i vore specielle brille-containere, der står på vej ud af biografen, sørger vi for at sende dem til genbrug.

IMAX 3D brillerne findes i to størrelser, så hvis du synes, brillen ikke passer, må du endelig kontakte personalet og få en mindre type.

OM IMAX

IMAX er den førende leverandør af filmoplevelser på verdensplan og er en virksomhed i rivende udvikling. I slutningen af 2018 var der 1500 IMAX-biografer fordelt på 70 lande. Vores IMAX auditorium i København har 550 luksussæder og et lærred på over 250m2 og erstatter den tidligere Sal 1 i CinemaxX København der havde 750 pladser. Salen er den første IMAX biograf i Norden – og præsenterer stolt Danmarks største lærred.

OBS: Du kan ikke reservere billetter I IMAX, men blot købe.