Konkurrencebetingelser - Kundetilfredshed

Konkurrencebetingelser – Kundetilfredshedsanalyse

Udbyderen af konkurrencen er: CinemaxX, CVR-nr. 21252492, Kalvebod Brygge 57, 1560, København V. Tel. 70 101 202, e-mail: koebenhavn@cinemaxx.dk (herefter omtalt ”CinemaxX”).

Konkurrencen foregår via en udsendt spørgeskemaundersøgelse håndteret af InMoment. Konkurrencen løber fra d. 10/05 2021 og så længe der udsendes kundetilfredsheds-analyser.   

Præmien: Der udtrækkes hver måned 5 vindere i konkurrencen. Præmien består af 2 stk fribilletter til en valgfri film.

Præmiens samlede værdi udgør ca. 220 DKK.

Præmien kan ikke ombyttes til penge eller andre håndgribelige præmier. Ydermere kan præmien ikke gives til andre end vinderen/vinderne.

CinemaxX forbeholder sig retten til at kunne ændre eller tilpasse præmien til enhver tid.

Deltagelse i konkurrencen: For at deltage i konkurrencen, skal du besvare det fremsendte spørgeskema, samt udfylde informationer så vi kan kontakte dig.

Udvælgelse og offentliggørelse af vinderne: Hver den første uge i måneden udvælges der 5 vindere vinderen blandt alle besvarelser gennem en tilfældig lodtrækning. CinemaxX er ikke forpligtet til at retfærdiggøre deres beslutning, og beslutningen kan ikke appelleres.

Vinderen kontaktes via de kontaktinformationer, han eller hun har skrevet for at deltage. Informationen benyttes udelukkende til dialog med vinderen. CinemaxX tager ikke ansvar for, hvis de givne oplysninger er ukorrekte eller fejlbehæftede.

Hvis vinderen ikke kontakter CinemaxX gennem en privatbesked med oplysningerne inden for 48 timer fra det tidspunkt, vedkommende er kontaktet, bortfalder retten til at modtage præmien, og der må findes en ny vinder. Vinderen henter selv deres præmie i biografens billetluge 14 dage fra kundens svardato. Her skal gyldig legitimation medbringes. Skal en anden fra vinderens husstand afhente præmien, skal vinderen kontakte CinemaxX og aftale dette. Personen der i stedet afhenter præmien skal medbringe gyldig legitimation.

Betingelser for deltagelse: Deltagelse forudsætter, at du er bosat i Danmark og fyldt 13 år. Ansatte hos CinemaxX og medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen, ligesom ansatte hos InMoment heller kan ikke deltage. Deltagelse er købsbetinget, og du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Ved deltagelse accepterer du disse betingelser, og samtidig giver du samtykke til, at CinemaxX må registrere og opbevare dine oplysninger til brug i forbindelse med konkurrencen.

I øvrigt: CinemaxX er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. CinemaxX er heller ikke ansvarlig for mistede, beskadigede eller mislykkede kontaktforsøg. Ydermere er CinemaxX ikke ansvarlig for tekniske problemer, forsinkelser forbundet med afsendte meddelelser eller andre hændelser, der kan påvirke deltagelse i konkurrencen.

CinemaxX forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere, som er mistænkt for at snyde eller opnå fordel på bekostning af andre.

CinemaxX forbeholder sig retten til, til enhver tid og uden varsel, at ændre disse konkurrencevilkår og betingelser. CinemaxX kan dermed ændre på indhold (antal vindere, præmier, deltagelsespræmis mv.) samt flytte eller aflyse konkurrencen uden varsel.

Behandling af persondata: CinemaxX behandler alle persondata, som deltagerne oplyser i forbindelse med konkurrencen, i henhold til den danske lov om behandling af persondata. Ved at acceptere disse konkurrenceregler accepterer deltagerne også CinemaxXs persondatapolitik, som findes her: https://cinemaxx.dk/koebenhavn/artikler/persondatapolitik

2021 CinemaxX A/S, All rights reserved