Meyer Sound EXP

Banebrydende lydsystem

LYD SÅ DET KAN MÆRKES OG 100% SOM DEN ER SKABT

CinemaxX København har i sal 4 & 5 installeret det banebrydende lydsystem Meyer Sound EXP. Systemet er udviklet og leveret af firmaet Meyer Sound, der gennem flere årtier har været førende indenfor lyd og har leveret anerkendte løsninger til alt lige fra koncertsale og rockturnéer til stadions og kirker. Nu er deres ekspertise endelig bragt ind på biografmarkedet.

Meyer Sound EXP er nu installeret i flere berømte produktionsstudier, eksempelvis Francis Ford Coppolas "American Zoetrope", George Lucas' "Skywalker Sound" og "De Lane Lea" i London. Med Meyer Sound-systemet i hus kan CinemaxX garantere, at filmenes lydsider gengives 100% som filmselskaberne har mixet dem.

I VORES BIOGRAFER SER ØRERNE MED

Meyer Sound EXP er et lineært aktivt højttalersystem, som leverer en utrolig ren, åben og dynamisk lydkulisse med en styrke, der forstærker oplevelsen af filmens univers og virkelig kan slå benene væk under publikum.

Systemets styrke ligger ikke kun i at kunne spille højt, men i at gengive lyden så præcist og nuanceret som muligt. Dette betyder for det første, at publikum får mulighed for at opleve lyden, som folkene bag filmen har tænkt og skabt den, men også at eksempelvis al tale kan høres krystalklart - selv under eksplosioner, bulder og brag. Yderligere undgås forvrængning, der kan være ret smertefuldt for øret.

Meyer Sound EXP leverer et raffineret lydbillede med en imponerende dynamik. Glæd dig til at høre og mærke forskellen.