EN TRYG OPLEVELSE

Vi gør os umage for at sikre dig en så tryg biografoplevelse som muligt

Det vigtigste for os er, at gæster og personale får så tryg en biografoplevelse som muligt. Vi følger derfor myndighedernes anvisninger nøje, hvilke samtidig betyder, at du vil møde ind til en anden biograf end du er vant til. 

 

Coronapas og ID

Ifølge myndighedernes retningslinjer for et trygt biografbesøg, skal alle gæster fra og med 15 år skal medbringe dokumentation for en negativ COVID-19-test, som er højst 72 timer gammel.

Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til biografen.

I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID.

Med coronapasset skal du dokumentere ét af disse krav:

  • At du er færdigvaccineret
  • At du har haft corona indenfor de seneste 14-180 dage
  • At du er testet negativ indenfor de seneste 72 timer

Du finder dit coronapas på sundhed.dk eller i appen MinSundhed. Har du ikke adgang til en digital løsning, kan du få en fysisk dokumentation hos den udbyder der har udført din test. Har du yderligere spørgsmål om coronapasset kan du ringe til 70 20 02 33 eller besøge coronasmitte.dk.

Husk venligst at have dit coronapas og legitimation klar ved ankomst til biografen. Kan du ikke fremvise gyldigt coronapas med tilhørende ID, kan du desværre ikke få adgang til biografen.

Du kan læse mere om coronapasset HER.

Alle bruger mundbind eller visir

Du skal, ligesom i indkøbscentre, supermarkeder og andre butikker, bære mundbind når du træder indenfor i biografen. Du kan tage dit mundbind af når du sidder på din plads i salen. Du skal tage mundbind på igen når du rejser dig fra din plads – hvad enten det er for at gå ud efter forestillingen, vil en tur i kiosken, eller skal på toilettet under forestillingen. Du kan tage mundbindet af igen, når du er tilbage på din plads. Læs mere om brug af mundbind i biografen HER.

 

Alle holder afstand  

Der vil være opsat en række instruktioner og guidelines til hvordan du skal færdes i biografen. På gulvet i foyeren vil der være afstandsmarkører, og visse steder vil gangarealer være ensrettede. I salene vil der være 1 plads mellem dig/din gruppe, og andre gæster. Efter nogle forestillinger vil du desuden opleve, at du lukkes ud gennem vores nødudgange, så vi begrænser og bedre kan ensrette trafikken i vores foyer. At holde afstand, minimere de fysiske berøringer, og generelt udvise hensyn, er det bærende element i vores tiltag.

Brug kontaktløs betaling og digitale billetter

Vi opfordrer dig til at købe din billet online, og anvende den nye mulighed for at anvende den indsatte QR/stregkode til at komme ind i salen med. Så undgår du også eventuelle køer ved billetautomaterne.

Besøger du kiosken beder vi dig anvende kontaktløs betaling. Udvalget vil desuden være en smule reduceret. 

 

Følg de sundhedsmæssige anbefalinger

Generelt beder vi dig overholde sundhedsmyndighedernes anbefaling om at holde afstand, og vise hensyn når du færdes i biografen. Vask hænder, eller brug den håndsprit vi har opsat flere steder. Host eller nys i dit ærme. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt. Hold afstand og bed andre tage hensyn.

Læg venligst mærke til afstandsmarkeringen monteret på gulvet. Du kan opleve, at udvalgte dele af personalet vil bære værnemidler, og der vil være opsat skærme ved kasserne.

 

Intensiveret rengøring

Vi har intensiveret den professionelle rengøring af biografen - både hvad angår hyppighed og omfang. Forestillingerne er ekstra forskudt, så vi kan opfylde de nye krav til procedurer og antal gæster i biografen.   

Skiltning vejleder i korrekt håndvask på alle toiletter. Vores personale er grundigt instrueret i en række tiltag, som sikrer god hygiejne i alle arbejdsprocesser.

 

Tak for din forståelse og tålmodighed

Din - og vores medarbejderes - sundhed har den højeste prioritet. De mange nye procedurer og retningslinjer vil prøve alles tålmodighed – det ved vi. Vi takker på forhånd for din forståelse og aktive medvirken til at få det hele til at fungere.

Vi anbefaler, at du ankommer til biografen 20-30 minutter for forestillingens start. Så er der tid til det hele.

 

Har du yderligere spørgsmål til vores håndtering af Covid19 – er du velkommen til at kontakte vores personale, eller sende en mail til cinemaxx@cinemaxx.dk.

 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!