EN TRYG OPLEVELSE

Nu er Corona restriktionerne fjernet, hvilket vi er rigtig glade for. Vi gør os dog stadig umage for at give dig en tryg biografoplevelse, og opfordrer alle vores gæster til fortsat at følge de kendte anbefalinger.  

Alle holder afstand  

Selvom de formelle afstandskrav er ophævet pr. 14/8 2021 - opfordrer vi alle til at holde fornuftig afstand. Ligesom du er vant til.   

Brug kontaktløs betaling og digitale billetter

Vi opfordrer dig til at købe din billet online, og anvende den nye mulighed for at anvende den indsatte QR/stregkode til at komme ind i salen med. Så undgår du også eventuelle køer ved billetautomaterne.

Besøger du kiosken beder vi dig anvende kontaktløs betaling. Udvalget vil desuden være en smule reduceret. 

 

Følg de sundhedsmæssige anbefalinger

Generelt beder vi dig overholde sundhedsmyndighedernes anbefaling om at holde afstand, og vise hensyn når du færdes i biografen. Vask hænder, eller brug den håndsprit vi har opsat flere steder. Host eller nys i dit ærme. Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt. Hold afstand og bed andre tage hensyn.

Du kan opleve, at udvalgte dele af personalet vil bære værnemidler, og der vil være opsat skærme ved kasserne.

 

Intensiveret rengøring

Vi har intensiveret den professionelle rengøring af biografen - både hvad angår hyppighed og omfang. Forestillingerne er ekstra forskudt, så vi kan opfylde de gældende krav.   

Skiltning vejleder i korrekt håndvask på alle toiletter. Vores personale er grundigt instrueret i en række tiltag, som sikrer god hygiejne i alle arbejdsprocesser.

 

Tak for din forståelse og tålmodighed

Din - og vores medarbejderes - sundhed har den højeste prioritet. Vi takker på forhånd for din forståelse og aktive medvirken til at få det hele til at fungere.

 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores personale, eller sende en mail til cinemaxx@cinemaxx.dk.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!