FORPREMIERER & EVENTS

2019

august

21-08-2019

It: Chapter Two

Forsalget til 'It: Chapter Two' er startet! Hårene på kroppen kommer bestemt til at rejse sig, når vi igen møder det onde – også kendt som klovnen Pennywise.

Læs mere om eventet

24-08-2019

Toy Story 4

Det levende legetøj med Woody og Buzz Lightyear er tilbage – og sammen har de efterhånden været til enden af det uendelige univers og tilbage igen. Denne gang vokser frygten for at blive glemt inde i Woody…

Læs mere om eventet

25-08-2019

DanMarchi: Arrow of Orion

’Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?’ Find ud af det når CinemaxX Anime vender tilbage med ’DanMarchi: Arrow of Orion’ hvor Bell Cranell og Artemis drager på eventyr for at besejre en ny ondskab.

Læs mere om eventet

28-08-2019

Ser du månen, Daniel

Kom med til forpremieren på ’Ser du månen, Daniel’, når vi viser filmatiseringen af Puk Damsgårds bedst sælgende bog om den danske fotograf Daniel Rye, der overlevede 13 måneders fangenskab hos ISIS.

Læs mere om eventet

september

04-09-2019

It Chapter 1+2 - Dobbeltforestilling

Er du - ligesom os - vild med gyserfilmen IT - og glæder dig for sindssygt til at se Part Two, så kan du gå "all in" og se de to film i forlængelse af hinanden. Hvis du tør?

Læs mere om eventet

05-09-2019

Melanie Martinez’ K-12

Vi viser spændende fortælling om en modige pige og hendes bedste ven, der påbegynder en mission for at nedlægge K-12’s undertrykkende skolegangssystem. Filmen skildrer historien om Melanie Martinez’ 'K-12'-album.

Læs mere om eventet

15-09-2019

Indiana Jones and the Last Crusade

For 30-år siden udkom den tredje film i Indiana Jones-serien, ’Indiana Jones and the Last Crusade’. I den anledning har du en helt unik mulighed for at se eller gense filmen, der præsenteres af podcasten Han Duo.

Læs mere om eventet

21-09-2019

Mugge og vejfesten

Kom med til en uforglemmelig vejfest, som er arrangeret af Mugge, fordi han vil forsøge at redde sine forældres forhold – men mon det lykkes ham at få kærligheden mellem sine forældre til at blomstre på ny?

Læs mere om eventet

24-09-2019

Jagtsæson

Midtvejskrisen har ramt – og hvordan kompenserer man så bedst for den? Veninderne er taget på et wellnessophold, der indebærer en mislykket fasanjagt, en uheldig omgang brazilian waxing og en ubuden gæst…

Læs mere om eventet

25-09-2019

Downton Abbey

Du er inviteret med til forpremiere og et overdådigt royalt arrangement, når vi åbner portene til Downton Abbey. Det bliver en fest uden lige, og du kan godt forvente masser af drama og blomstrende kærlighed.

Læs mere om eventet

28-09-2019

WestLife – The Twenty Tour Sing Along

Det bliver en festlig begivenhed, når vi inviterer dig med til en sing-along-koncert sammen med Westlife-boybandet. Skrål med i biografen til deres No. 1-hits sammen andre Westlife-fans!

Læs mere om eventet

29-09-2019

All About Eve

Ivo van Hoves teaterstykke 'All About Eve' løfter sløret for en verden af jalousi og ambitioner i denne fortolkning af Joseph L Mankiewicz’ filmmanuskript og teaterstykket The Wisdom of Eve af Mary Orr.

Læs mere om eventet

29-09-2019

APOLLO 11

Filmen, med hidtil usete optagelser fra NASAs mest berømte mission til dato, vender tilbage! Filmen præsenteres i superb IMAX-kvalitet optaget på 65mm film for 50 år siden.

Læs mere om eventet

oktober

01-10-2019

Plácido Domingo: 50th Anniversary Gala Evening

Oplev den enestående koncert ’Plácido Domingo 50th Anniversary Concert’, når vi dedikerer en aften til kongen af opera, der i år fejrer sit 50-års jubilæum som opera tenor.

Læs mere om eventet

02-10-2019

Roger Waters Us + Them

Vi giver dig en flot cinematisk og visuel oplevelse, når Roger Waters hiver dig med på en musikalsk rejse i sin ’Us + Them’-turné, der indeholder stærk musik og budskabet om bl.a. frihed og kærlighed.

Læs mere om eventet

09-10-2019

Metallica & San Francisco Symphony: S&M²

Rock med fra biografsædet, når vi skruer op for lyden og giver en kæmpe hyldest til et af verdens mest populære rockbands. Vi fejrer nemlig 20 årsjubilæet for Metallicas livealbum ’S&M’ – er du klar til rock’n’roll?

Læs mere om eventet

24-10-2019

Fleabag

Phoebe Waller-Bridge er i hovedrollen som Fleabag, og du kan godt glæde dig til at opleve dette hylende morsomme one-woman show, der bestemt vil give dig en på opleveren.

Læs mere om eventet

november

10-11-2019

The Lehman Trilogy

Hør historien om Lehman-brødrene og deres eventyrlige rejse fra tyske immigranter til finansmoguler, når vi viser den Oscar-vindende instruktør Sam Mendes' teaterstykke ’The Lehman Trilogy’ live fra Londons West End Theater…

Læs mere om eventet

2020

januar

06-01-2020

Hamlet i klasseopsætning

Den dramatiske historie om Prins Hamlet er tilbage i den forrygende og imponerende opsætning med Benedict Cumberbatch. Altid et gensyn værd.

Læs mere om eventet