André Rieu's Magiske Maastricht: Sammen i Musikken

Er du klar til en fantastisk og magisk musikoplevelse med den nederlandske violinist, dirigent og komponist André Rieu?

Nu inviterer André Rieu dig, familien og vennerne til en spektakulær musikaften optaget i hans hjemby Maastricht i Holland.

Med 'Sammen i Musikken' har kongen af vals udvalgt sine mest spektakulære optrædener og følelsesladede numre, og han bringer den glade stemning fra sine ikoniske udendørskoncerter ind i din lokale biograf. Musik har mere end nogen anden kunstform en magisk evne til både at helbrede, sprede håb og bringe mennesker sammen - stadig med afstand. Der er ingen som kongen af vals, der kan røre vores hjerter, bevæge os til tårer og få os til at le - Rieu har en helt særlig gave, der taler direkte til vores følelsesregister. 

I ' Sammen i Musikken' laver biografvært Charlotte Hawkins et eksklusivt interview med André Rieu, hvor maestroen fortæller om, hvordan hans liv har forandret sig under den globale pandemi, og hvad det betyder for fremtiden. Vi kommer også helt indenfor og hører, hvordan han håndterer isolationen som musiker, far og bedstefar. Den enestående biografoplevelse giver altså en helt unik mulighed for at komme helt tæt på mennesket André Rieu!

Skal du møde André Rieu, Johann Strauss-orkestret, verdensklasse-sopraner og Platin Tenors til sommerens mest opløftende koncert oplevet fra en tryg plads i biografen og genforenet med venner og familie i musikken? Så find jeres billetter allerede nu!

Passer denne dag ikke viser vi også 'André Rieu's Magiske Maastricht: Sammen i Musikken' d. 23/8, 29/8 og 30/8.

Hvornår D. 22/8 KL. 18.40

KØB BILLET