Cosy Oscar Night & Green Book

Find dit blødeste tæppe og din yndlingspude frem, det er nemlig tid til Cosy Oscar© Night i CinemaxX!

For filmelskere er Oscar©-uddelingen et af årets højdepunkter, og det skal naturligvis opleves på Danmarks største lærred i IMAX-salen. Vi streamer eventet live fra Los Angeles i den bedste opløsning, så du får alle detaljerne med. Vi skal sidde her i mange timer – så glem smokingen og den lange kjole. Her drejer det sig om at hygge sig i godt selskab, og vi kan varmt anbefale at du tager et dejligt blødt tæppe eller et par lune sokker med. 

Inden uddelingen går i gang, kan du nyde den fantastiske film 'Green Book', som b.la. har Viggo Mortensen på skuespillerlisten (og som vi spår store Oscar® chancer). Filmen handler om den italiensk-amerikanske Tony Lip, der bliver hyret til at være chauffør for den afroamerikanske pianist Don Shirley. Det bliver en rejse rundt i de sydlige amerikanske delstater, der både byder på voldsomme konfrontationer og stående bifald. 

Der vil være gratis popcorn hele natten – og du kan glæde dig til en dejlig gang natmad. Snup din yndlingspude – et dejligt blødt tæppe eller et par lune sokker - og kom med os til Cosy Oscar© Night i CinemaxX.

Hvornår 24/02 kl. 22.00

Køb billet her