Downton Abbey

Glæd dig til en royal-fest! Vi serverer et glas bobler ved din ankomst i foyeren kl. 19.30, så du kommer i den rette stemning, når vi åbner dørene til denne eksklusive forpremiere kl. 20.00.

Den populære engelske tv-serie, Downton Abbey, som kørte i 6 sæsoner, har nu til manges glæde endelig fundet vej til det store lærred – så du kan godt begynde at glæde dig.

Vi spoler tiden tilbage til 1927, og hopper midt ind i de brølende 20’ere, hvor glitter, glamour og overdådige fester er velkendte kendetegn for perioden. Slægten Crawley og deres tjenestefolk på Downton Abbey åbner portene og forbereder sig på royalt besøg – og bølgerne går højt i bestræbelserne på at imødekomme denne begivenhed. Indbyrdes kæmper både herskab og tjenestefolk med såvel store som små problemer, men også kærlighed og nye venskaber opstår i kølvandet på de kongelige gæsters ankomst.

Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville m.fl. genoptager rollerne fra tv-serien, men filmen introducerer også en række nye ansigter.

Er du Downton Abbey-fan, så er dette event noget, som du ikke vil gå glip af! Træk i dit stiveste puds og vær med, når vi inviterer indenfor til royal fest. Inden filmen bydes alle gæster på et glas bobler, samt en let engelsk forfriskning. Skal du med royal fest, så kan du allerede nu sikre dig dine billetter.

Hvornår 25/9 kl. 18.30

KØB BILLET

Hvornår 25/9 Kl. 19.30

KØB BILLET