Drømmebyggerne

Hvad gør man, når man får en ekstraordinær mulighed for at ændre sin onde stedsøster igennem hendes drømme? Minna møder drømmebyggerne, der skaber alle vores drømme, men det viser sig hurtigt, at det ikke er helt uden konsekvenser at ændre drømme.

Kom med til forpremiere på den nye danske animationsfilm 'Drømmebyggerne'!

I 'Drømmebyggerne' møder vi 12-årige Minna, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hendes nye stedsøster Jenny flytter ind. Jenny er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv. En nat opdager Minna i et magisk univers de såkaldte "drømmebyggere", der står bag vores drømme. Minna ser nu sit snit til at ændre sin nye og ondskabsfulde stedsøster gennem hendes drømme. Den slags kan dog ikke gøres uden store konsekvenser og Minna må i fællesskab med drømmebyggerne pludselig gøre alt, hvad hun kan, for at redde Jenny og sin familie.

Vi fejrer 'Drømmebyggerne' med et brag af en forpremiere ved at rulle løberen ud og pynte foyeren flot op. Vi starter i foyeren kl. 10.45, hvor vi inden filmstart kl. 11.15 serverer kaffe, the og juice samt et stykke drømmekage. Der vil også være lodtrækning om flotte præmier fra distributøren.

Skal du se, om det lykkedes Minna og drømmebyggerne at redde Jenny? Find dine billetter allerede nu!

Hvornår D. 2/2 KL. 10.45

KØB BILLET