DRUK

Er mennesket født med en halv promille for lidt?

Hvis du er vild med Thomas Vinterberg og har ’Jagten’ noteret, som en af dine yndlingsfilm, må du ikke gå glip af denne forpremiere! Vinterberg er nemlig klar med endnu et storslået drama – ’DRUK’ - hvortil han netop har samlet hele holdet bag den succesfulde ’Jagten’. 

I ’DRUK’ følger vi de fire gymnasielærere og venner, der beslutter sig for at teste en norsk filosofs teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Tanken er, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen, giver mere mod og får kreativiteten til at stige. Resultaterne er vilde, og de fire venner kommer for alvor til at mærke livet igen. Men når alkohol bliver en fast del af hverdagen, kan det få store konsekvenser. For nogle skrider eksperimentet fremad og for andre løber det af sporet …

De fire gymnasielærere spilles af Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang og Lars Ranthe, der har en fantastisk dynamik og leverer fremragende skuespillerpræstationer.

Skal du opleve Thomas Vinterbergs nye drama om venskab, frihed, kærlighed og ja ... alkohol? Så er det nu, du skal fange dine billetter!

Hvornår D. 22/9 KL. 19.00

KØB BILLET