EVENT: AVICII True Stories

26. oktober 2017

                                                                                                                       

26/10 kl. 18.30 - KØB BILLET                             

 

EN SUCCESFUL REJSES ENDE

I 2016 annoncerede den Grammy-nominerede producer, sangskriver og kunstner Avicii (også kendt som Tim Bergling), at han ville stoppe med at turnere - med andre ord gøre ende på en karriere som en af verdens mest indtjenende livemusikere.

I dokumentarfilmen 'True Stories' bliver vi indviet i Aviciis liv som musiker og Dj fra den spæde start frem til hans tid som hitliste-toppende global superstjerne. Vi ser også hans efterfølgende kamp for at bevare sin mentale sundhed - et emne, som sjældent bliver omtalt i den festverden, som EDM-musik er.

Denne kompromisløse dokumentar kommer til CinemaxX torsdag den 26. oktober, præsenteret af Piece of Magic, som del af en unik biografbegivenhed, hvor man også vil kunne se Aviciis sidste optræden nogensinde på Ushuaia på Ibiza, optaget den 28. august 2016.

'True Stories' er er en udforskning af berømmelsens krævende og stressende væsen med en vinkel på psykisk syge kunstnere, lige så meget som det er en film for Aviciis trofaste fans. Der vil desuden være gæsteoptrædener fra Tiesto, David Guetta og Nile Rodgers. 

 

Forestillingen vises uden undertekster.

Længde: 2 timer (ca. 90 min. dokumentar og ca. 30 min. koncert)

Billetpris fra 145 kr.

Censur: 15 år

Er I en større gruppe eller firma (over 50 personer)?
Kontakt CinemaxX Business og hør om mulighederne for en firmaaftale.