Event:
Terminator 2: Judgment Day 3D

D. 31/10 & 9/11-15/11

 

                                                                                                  

31/10 kl. 18.30 - KØB BILLET

31/10 kl. 19.30 - KØB BILLET    

09/11-15/11 - KØB BILLET

                                      

GØR DIG KLAR TIL AT TERMINATOR-UNIVERSET INDTAGER CINEMAXX EN HEL UGE!

"I'll be back". Sådan lyder de famøse og velkendte ord, og Arnold Schwarzenegger fik helt ret! CinemaxX præsenterer James Camerons 'Terminator 2: Judgment Day' i en fænomenal 3D-version og restaureret 4K-udgave.

Grundet den store efterspørgsel på filmen, viser vi nu helt eksklusivt filmen fra d. 9 til 15. november udover visningen d. 31. oktober. 

Vi går tilbage i tiden, ja helt præcis tilbage til år 1991. Fremtiden er usikker. John Connor har omprogrammeret en dræberrobot, der bliver sendt tilbage i tiden for at beskytte sig selv og sin mor, Sarah Connor, mod en ond terminator. Herefter begynder den ultimative kamp mellem mennesker og maskiner, liv og død og ikke mindst fremtiden for dem alle.

’Terminator 2: Judgment Day’ er af mange udnævnt som en af de bedste action-film, der nogensinde er lavet. Filmen er fra 1991, og den længde ventede 3D-version kommer nu endelig til Danmark.

Hvis du er en ægte ’Terminator’-fan, kan du desuden godt begynde at glæde dig! Gensynet med 'Terminator 2: Judgment Day' er nemlig opvarmning til den nye ’Terminator’-film, der kommer i biograferne i 2019! James Cameron producerer den kommende film, hvor Linda Hamilton vender stærkt tilbage i rollen som Sarah Connor, og Arnold Schwarzenegger er selvfølgelig med i rollen som den ikoniske terminator. Det bliver første gang, at de tre arbejder sammen igen siden 1991 - det kan umuligt skuffe!

Hasta la vista, baby!

 

Filmen er tilladt over 15 år.

 

Er I en større gruppe eller firma (over 50 personer)?
Kontakt CinemaxX Business og hør om mulighederne for en firmaaftale.