FANGALLA - Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Er du en ægte fan af Dungeons & Dragons?

Der er lagt i ovnen til et event af de helt store, når vi fejrer Fangalla på Dungeons & Dragons : Honor of Thieves. Ikke nok med, at du kan se filmen hele to uger før premieren, så har vi altså stablet en aftenen sammen, der vil blæse dig bagover – spørgsmålet er bare; Er du klar til at begive dig ud på eventyr, og har du, hvad der skal til for at finde det forsvundne relikvie stjålet i et episk tyveri?

Helte skabes ikke ud af ingenting, så for at kunne læne dig tilbage og lade dig underholde må du gennemleve en række prøvelser.

Først skal du krydse en glødende flod af lava (læs: rød løber), for at nå frem til en fontæne af guddommelig nektar, der vil være svar at sige nej til. Men tag dig i agt, du får brug for alle dine sanser, ved den næste prøvelse, hvor et bæger med det sprødeste, hvide guld (læs: popcorn) venter dig. Kun de allerstærkeste kan lade bægeret forblive fyldt helt frem til filmstart …

Med nektar i den ene hånd og hvidt guld i den anden skal du passere en frygtindgydende drage og et hæsblæsende live spil Dungeons & Dragons ledet af en helt særlig gamemaster.

Med et vil en klokke lyde. Søg herefter mod IMAX-salens blå lys, hvor selveste Thomas Bense fra Pixel TV venter. Hvad der derefter sker, må fremtiden vise …

Vi glæder os. Gør du?

OBS! Vi starter i foyeren kl. 19.30, filmstart er kl. 20.00

 

 

Hvornår D. 15/03 KL. 19.30

Køb billet