Metallica & San Francisco Symphony: S&M²

Er du fan af Metallica? Så husk at sætte et stort rock’n’roll-kryds i kalenderen, for ’Nothing Else Matters’ på denne dag, hvor du kan opleve en spektakulær optræden af et af verdens mest populære rockbands.

Til oktober fejres 20 årsjubilæet for Metallicas banebrydende S&M-koncerter og albummet, der blev indspillet sammen med San Francisco Symphony. Glæd dig til at se bandet optræde sammen med det respekterede symfoniorkester, hvis legendariske dirigent Michael Tilson Thomas, fører an i en stor del af showet - og på den måde påbegynder sin sidste sæson med San Francisco-symfonikerne.

Det er helt friske optagelser, du vil komme til at kunne se, da koncerterne bliver indspillet live d. 6. og 8. september – og det bliver derfor samtidig en åbningshyldest af det ultra-moderne Chase Center i San Francisco.

Udover jubilæumskoncerten indeholder denne biografforestilling også klassiske Metallica-højdepunkter fra 1999-udgivelsen, såvel som symfoniske versioner af nye sange og giver dermed millioner af fans verden rundt muligheden for at sætte sig ud over tid og sted og opleve showet som en moderne storskærmskoncert i biografen – så skynd dig at få fat i dine koncertbilletter, og husk dit Metallica-merchandise!

Koncertfilmen vises med engelske undertekster

Hvornår D. 30/10 Kl. 20.30

Køb billetter her!