Mødregruppen

Der er skruet op for hyggen, når CinemaxX afholder TøseTirsdag! Vi byder velkommen med et glas bobler i foyeren. I salen venter en lille slikpose og ikke mindst lodtrækning om lækre præmier. TøseTirsdag præsenteres i samarbejde med Kvinder Uden Filter.

Lines liv er fyldt med sus og dus. Hun bor i Hong Kong, har styr på karrieren som indehaver af en keramikvirksomhed og er for nyligt blevet mor - alt kører bare på skinner. Indtil det ikke gør længere. Line opdager nemlig, at hendes mand Bjørn har en affære med deres filippinske barnepige, og hendes verden ramler sammen. Hun vil bare langt væk fra Bjørn, og rejser derfor væk med sin søn, til det sidste sted hendes mand vil lede efter hende - hendes sydfynske hjemby Korinth. 

I Korinth mødes Line både af en sprudlende mødregruppe, virkelighedens realiteter, og keramikerkusinen Maja, der ikke er overvældende begejstret for at se hende. Som om det ikke var nok at håndtere, lukker Bjørn for alle Lines midler, og truer hende med at tage sønnen tilbage, hvis hun ikke kommer tilbage til Hong Kong...

Hvordan det hele ender, kan du se til vores TøseTirsdags visning af 'Mødregruppen' - køb din billet, mens der stadig er flere tilbage!

NB! Visningen i sal 6 begynder kl. 18.30 og visningen i sal 7 begynder kl. 18.45 - dem af jer der skal se filmen i sal 7, får derfor lige et kvarters ekstra hygge inden filmen. 

Hvornår 29/1 kl. 18.00 - SAL 6

Køb dine billetter her!

Hvornår 29/1 kl. 18.00 - SAL 7

Køb dine billetter her!