Ringenes Herre Maraton: Extented Version

One marathon to rule dem all!

Hver jul i tre år fra 2001 til 2003 gik vi forventningsfulde i biografen verden over for at følge hobbitten Frodos lange, lange rejse fra Herredet til det sorte rige, Mordor, for at ødelægge Saurons ring. Og året efter ventede vi lige så spændte på, at dvd-udgaven skulle udkomme med 12 timers ekstramateriale og ikke mindst den forlængede udgave af filmene. 

Første gang, med “Eventyret Om Ringen” blev vi jo glædeligt overraskede, for trods den ekstra halve times spilletid, føltes filmen ikke længere, men bare bedre. Der var mere karakter, der var mere humor, og flere passager fra bogen, man havde savnet, dukkede op.

Og det blev bedre og bedre: “De To Tårne” havde 43 minutters ekstra scener, og “Kongen Vender Tilbage” havde hele 51 minutter oveni! 

Men altså, selvom det var fedt at opleve dem på storskærmen i hjemmebiografen, så gik alle vi RINGENES HERRE-fans og ønskede, at vi kunne få lov at opleve de forlængede versioner i biografen på et rigtigt stort lærred. Derfor bringer vi alle filmene tilbage i deres forlængede udgaver for at skabe den ultimative biografoplevelse. Dagen er selvfølgelig nøje udvalgt - dagen for Saurons fald.

Glæd dig til at genopleve den bedste fantasy-trilogi nogensinde - i udgaverne, hvor scenen med hele introduktionen af hobbitterne i Herredet er med, og selvfølgelig også Broderskabets afrejse fra Kløvedal, Galadriels gaver til hobbitterne, Sam og Frodo, der klæder sig ud som orker, Saurons mund og selvfølgelig Sarumans død - samt mange flere.

Vi glæder os til at se jer til maraton i CinemaxX.

Obs. der skal kun købes én billet, der da fungerer til alle tre Ringenes Herre-film. Du vil få din valgte plads til alle film. Der er indlagt pause mellem filmene, hvis der skulle være behov for at strække benene eller nyde en bid mad. Ønsker du kun at se en af filmene, vises de også enkeltvis på udvalgte dage. 

Hvornår D. 25/03 KL. 9.30

Køb billet