Rocky IV: Rocky vs. Drago (Director’s Cut u/tekster) med Hakkedrengene

Instruktør, forfatter og skuespiller Sylvester Stallone er klar med det ultimative director's cut

Han har slået Apollo Creed, Mr. T og Dolphen. Men vidste du, at Sly er så vild, at han har slået sig selv? Ja, for nu har han på ny klippet i sit mesterværk fra '85, Rocky IV.

Han har lavet en Director's Cut-udgave af filmen (som burde ha' heddet Director's UpperCut, men alt kan jo ikke være lige geni'). "Men hvordan forbedrer man perfektion?" spørger du, og med rette, for Rocky IV er perfekt, og det kan umuligt blive bedre end et showdown mellem en russisk terminator og en italiensk hingst.

Alligevel har Stallone klippet sin egen film om, og det betyder, at Paulies robot er ude. Og Slys eks, Gitte Nielsen, har også fået færre scener end i den originale udgave. Til gengæld er der kommet godt 38 minutters nye scener og tidligere usete optagelser med - og det endda uden at filmen er blevet længere. Før varede den 91 minutter. Nu varer den 93 minutter. Så altså ikke noget The Irishman-pis hér. Sly ved, at man kun skal ha' højdepunkter i sin film. Og det har han i 'Rocky IV: Rocky vs. Drago - The Ultimate Director's Cut'.

Kom og oplev de tre blege vallakker (Mr. Anderson, John Wichmann og Finchedoink) fra podcasten, Hakkedrengene, der præsenterer dette forbedrede mesterværk om en italiensk hingst.

Filmen introduceres live i CinemaxX København af Hakkedrengene. Samme intro video-streames til CinemaxX Aarhus. Efter filmen følger en 28 min. optaget Q&A med Stallone selv. Lyder det her som noget, du bare skal opleve? Så find dine billetter med det samme!

Hvornår D. 31/3 KL. 19.30

KØB BILLET