Forpremierer & Events

For kvinder, veninder og andre som ELSKER tøsefilm!

Et tilbagevendende tirsdagsevent, der gør ugen lidt sjovere

   

TøseTirsdag er et hyggeligt event, hvor vi serverer en forfriskning og trækker lod om lækre præmier i salen umiddelbart før filmen.

Bemærk, at vi ikke serverer alkohol til personer under 18 år.

 

 

 

_______________________________________________________________________

A Bad Moms Christmas

7. november

7/11 kl. 18:30 SAL 6 - KØB BILLET

7/11 kl. 18:30 SAL 7 - KØB BILLET

Kampen om at fremstå som den perfekte mor, der har styr på det hele, kan være hård - for hård. I denne efterfølger til "Bad Moms" er Mila Kunis, Kristen Belle og Hathryn Hahn tilbage i rollerne som mødre, der er trætte af at holde facaden, og gerne vil frigøre sig fra forælderræset.

Årstiderne er skiftet, og vi er nået til den fantastiske højtid - julen. Drømmene om de dejlige gaver, dekorerende juletræer og julemad i stride strømme er mødrenes værste mareridt. En perfekt jul vil med garanti endnu en gang medføre, at mødrene bliver overbebyrdet uden at få et eneste tak til gengæld - noget de er godt trætte af.

Hvad kunne få denne højtid til at blive værre? Et besøg fra deres egne mødre, der bestemt ikke er tilfredse med deres måde at holde jul på.

'A Bad Moms Christmas' er en humoristisk fortælling om mødrenes oprør mod deres forpligtelser, der bestemt kan fremkalde latter og måske genkendelse i salen.