Forpremierer & Events

For kvinder, veninder og andre som ELSKER tøsefilm!

Et tilbagevendende tirsdagsevent, der gør ugen lidt sjovere

   

TøseTirsdag er et hyggeligt event, hvor vi serverer en forfriskning og trækker lod om lækre præmier i salen umiddelbart før filmen.

Bemærk, at vi ikke serverer alkohol til personer under 18 år.

 

 _______________________________________________________________________

Wonder

5. december

5/12 kl. 18.00 (filmstart kl. 18.30) - KØB BILLET

 

NÅR INDRE SKØNHED OVERSTRÅLER ALT ANDET

Auggie Pulmann er ikke hvilken som helst tiårig dreng, han er nemlig født med et deformt ansigt, der får ham til at skille sig ud fra mængden. 
Vi møder ham, da han skal til at begynde i 5. klasse på en rigtig skole, efter at være blevet hjemmeundervist indtil da. 

Det er ikke sådan at passe ind, når man ser anderledes ud. At starte på skolen bliver derfor en kamp for Auggie, hvor han skal forsøge at vise verden, at han er en hel normal dreng, med indre værdier der bestemt overstråler hans ydre.

Dette rørende drama er instrueret af Stephen Chbowski, der blandt andet er kendt for 'The Perks of Being of Being a Wallflower'. På rollelisten finder vi kendte ansigter som Julia Roberts, Owen Wilson og Jacob Tremblay.

 

_______________________________________________________________________

Pitch Perfect 3

2. januar

2/1 kl. 18.00 (filmstart kl. 18.30) - KØB BILLET

 

ER I KLAR TIL DEN HIDTIL STØRSTE SANGDYST?

Vi lægger op til en klokkeklar komedie, når vi byder velkommen til vores alles yndlings a-capella-gruppe The Barden Bellas i 'Pitch Perfect 3'. 

Pigerne fra The Barden Bellas er blevet spredt, efter de har færdiggjort universitet. Den virkelige verden er ikke just så interessant som universitetstiden og bringer på hårde udfordringer. Pigernes interesse for a capella blomstrer stadig stærkt, og de samles derfor igen, for at vise verden deres toneklare sangtalent. Sammen tager de på turné i Europa for at give deres liv en genopblomstring. De skal her igen bevise deres værd, for at forsøge at opnå samme succes som på universitetet.

'Pitch Perfect 3' er den tredje film i rækken om The Barden Bellas, og vi finder de kendte ansigter Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow og Elizabeth Banks på rollelisten.

Vi garanterer heftige sangdyster, fyrrige skænderier og hylende morsomme episoder, der alt i alt vil få dig til at sidde klistret til det store lærred. Ses vi i salen?