007: Skyfall IMAX (u/text)

007: Skyfall IMAX (u/text)

02:23:00

Tilladt for børn over 11 år

Action

Skyfall IMAX

James Bond-serien markerede sit 50-årsjubilæum med kæmpesuccesen “Skyfall”, der nåede op på rekordindtjeningen fra “Thunderball” 47 år tidligere. I hænderne på den ambitiøse, oscarbelønnede instruktør Sam Mendes ligner filmen mindre et typisk Bond-eventyr og mere et forsøg på at skildre, hvad der driver Bond - helt i tråd med tidens hang til psykologisk rugende actionhelte.

En usædvanligt hærget 007 (Daniel Craig) er konstant et par skridt bagud i forhold til cyberterroristen og eks-agenten Silva (Javier Bardem). Skurken angriber MI6 i London for at få ram på sin tidligere chef, M (Judi Dench), som dermed indtager pladsen som handlingens centrale Bond-kvinde.

Ben Whishaw og Naomie Harris er nye som hhv. Q og Moneypenny. Adele scorede en Oscar på sin titelsang, og mesterfotografen Roger Deakins sørger for, at den 23. film i serien er en af de visuelt smukkeste. Vi viser den ekstraordinært i IMAX-formatet for første gang nogensinde i Danmark! Det betyder at der hele filmen igennem inkluderes elementer der tidl. var beskåret i Danmark.