Ringenes Herre: Eventyret Om Ringen (extented)

Ringenes Herre: Eventyret Om Ringen (extented)

03:48:00

Tilladt for børn over 11 år

Ikke angivet

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Gør dig klar til den ultimative biografoplevelse og fordyb dig i Peter Jacksons legendariske filmtrilogi over J.R.R. Tolkiens RINGENES HERRE-bøger, som for første gang kan opleves i de forlængede udgaver på det store lærred.

Hver jul i tre år fra 2001 til 2003 gik vi forventningsfulde i biografen verden over for at følge hobbitten Frodos lange, lange rejse fra Herredet til det sorte rige, Mordor, for at ødelægge Saurons ring. Og året efter ventede vi lige så spændte på, at dvd-udgaven skulle udkomme med 12 timers ekstramateriale og ikke mindst den forlængede udgave af filmene.

Første gang, med “Eventyret Om Ringen” blev vi jo glædeligt overraskede, for trods den ekstra halve times spilletid, føltes filmen ikke længere, men bare bedre. Der var mere karakter, der var mere humor, og flere passager fra bogen, man havde savnet, dukkede op.

Og det blev bedre og bedre: “De To Tårne” havde 43 minutters ekstra scener, og “Kongen Vender Tilbage” havde hele 51 minutter oveni!

Men altså, selvom det var fedt at opleve dem på storskærmen i hjemmebiografen, så gik alle vi RINGENES HERRE-fans og ønskede, at vi kunne få lov at opleve de forlængede versioner i biografen på et rigtigt stort lærred. Og det kan vi nu!

For første gang kan vi opleve Ian McKellen, Viggo Mortensen, Elijah Wood, Liv Tyler, Orlando Bloom og alle de andre stjernespillere i de rigtige udgaver i biografen.

Glæd dig til at genopleve den bedste fantasy-trilogi nogensinde - i udgaverne, hvor scenen med hele introduktionen af hobbitterne i Herredet er med, og selvfølgelig også Broderskabets afrejse fra Kløvedal, Galadriels gaver til hobbitterne, Sam og Frodo, der klæder sig ud som orker, Saurons mund og selvfølgelig Sarumans død - samt mange flere.

Flere af disse scener er væsentlige for sammenhængen i historien, og der var da også kun tale om at få filmene ned på en nogenlunde præsentabel længde i biograferne, der nødvendiggjorde beskæringerne i første omgang.