Kontakt & FAQ

Hvor, Hvornår, Hvordan

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål

 

Adresse og åbningstider

Kalvebod Brygge 57, 1560 København V.

Søndag-torsdag kl. 9.30 - 21.30
Fredag-lørdag kl. 9.30 - 00.00

Telefon 70 101 202

Telefontider:

Mandag - Torsdag kl. 11.00 - 20.30

Fredag kl. 11.00 - 21.00

Lørdag kl. 9.30 - 21.00

Søndag kl. 9.30 - 20.30

 

Prisliste

Ordinære forestillinger: 70-105 kr.
IMAX: 135 kr.


Billetprisen varierer afhængig af filmens længde, type (2D/3D), placering i salen, børnepriser, spilletider eller mellem forskellige sale.
Pensionist- og børnerabat gælder kun for forestillinger før kl. 18.30; i IMAX dog før 18.00.

Faste rabatter, tillæg og specielle priser:


Studierabat (mandag-torsdag, ved forevisning af gyldigt studiekort): kr. - 10,-
VIP-sæder: kr. +12,-
IMAX rækker K sæde 1-19: kr. +20,-
Booking-gebyr: kr. +8,-  
Tillæg for udvalgte sale/titler/udvidet spilletid: kr. +10,- til kr. +25,-     
3D-forestillinger: kr. +30,-    
MinimaxX: kr. 45,-  


Den eksakte pris kan altid ses, når du booker. 

OBS: Børne- og pensionistbilletter samt øvrige tilbud og rabatter kan ikke kombineres. Visse sale, forestillinger og film er ikke inkluderet i rabatordningerne/priserne. 

 

Hvornår slutter billetsalget til en forestilling?


Af hensyn til det øvrige publikum, er det ikke muligt at købe billet senere end 15 min. efter forestillingens starttidspunkt.

 

Der er ikke film i programmet?


Vi lægger program for en uge ad gangen og vores programperiode løber fra torsdag til onsdag (med enkelte undtagelser i forbindelse med verdenspremierer og helligdage). Normalt vil programmet for den kommende torsdag og frem være klar mandag inden middag, både til internetbestilling og køb.

 

Hvornår slutter en forestilling?


Under fakta på filmens underside kan du finde filmens længde. Da der ved normale forestillinger er lidt over 15 minutters reklamer og trailers, skal du lægge det til filmens længde for at kende sluttidspunktet +/- 5 minutter 

 

Hvornår starter forsalget?


Som medlem af Club CinemaxX vil du få direkte besked om forsalgsstart på større film. Er du ikke allerede medlem kan du tilmelde dig HER.  

På forsiden her på sitet, bliver nyheder omkring forsalg og forpremierer slået op, yderligere poster vi også nyheder på vores FACEBOOKside. På vores eventside kan du følge forpremierer og andre events.

 

Bookinggebyr


Der er bookinggebyr på 8 kr. på hver bestilling. Dette er med til at dække omkostningerne til drift og udvikling af vores online booking system.

 

Glemte sager

Kontakt biografen på 70 101 202 eller HER

 

Biografklub Danmark rabat på online køb


Det er desværre ikke muligt at købe billetter på vores hjemmeside med Biografklub Danmark rabat, da rabatkuponen ikke kan registreres elektronisk. I stedet kan du bestille dine billetter online og få rabatten, når rabatkuponen fremvises ved afhentning i billetsalget.

 

Mistet Club CinemaxX kort.


Du kan bestille et nyt Club CinemaxX-kort HER

 

Glemt kode til Club CinemaxX?


Du skal klikke på "Glemt adgangskode?" i Club CinemaxX feltet øverst på siden. Så kommer der et pop-up vindue, hvor du skal indtast den e-mail, du er registreret under. Tryk herefter på knappen "send adgangskode". Herefter vil du modtage din kode pr. mail. Har du aldrig ændret din kode, så er kodeordet det samme som dit kortnummer!

 

Rygning


Det er ikke tilladt at ryge i biografen. Forbudet gælder både i foyer og i salene. I salene må el-cigaretter heller ikke benyttes.

 

Refundering af billetkøb


Ønsker du at fortryde et billetkøb, kan refundering af billetterne ske ved henvendelse i biografens billetsalg inden forestillingens start.

 

Betalingskort


Både online og i biografen kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa, Visa elektron, Maestro, Mastercard, UnionPay, JCB. På følgende kreditkort tages et mindre transaktionsgebyr: Visa, MasterCard, UnionPay og JCB.