RealD 3D

Den store 3D-oplevelse

RealD 3D er din garanti for en ultimativ 3D-oplevelse

RealD 3D - HVID

Kun i CinemaxX


Der findes i dag flere forskellige leverandører af 3D-udstyr. CinemaxX har valgt RealD, der blandt andet leverer hardware og software til 80% af alle 3D-installationer i USA. RealD er den leverandør, som har bedst erfaring med 3D. I København, Odense og Aarhus kan RealD 3D kun opleves i CinemaxX.

 

3D kræver masser af lys


En af de store udfordringer med 3D er at få lys nok på biograflærredet. Hvis der ikke er lys nok, oplever publikum filmen som dunkel, fattig på kontraster og samtidig forsvinder 3D-effekten. RealD XL Cinema System, der er udviklet specielt til Sony’s 4K projektor, giver mere lys på biograflærredet end noget andet 3D-system på markedet, og kombineret med de specielt fremstillede høj-reflektionslærreder kan tilskueren opleve en udsædvanlig realistisk 3D-effekt. 

Reals 3D Image

 

Ghosting


’Ghosting’, der opleves på lærredet som en slags skygger, er en anden af de store udfordringer ved 3D. RealD tilbyder som den eneste 3D-leverandør EQ Ghostbusting, der fjerner ghosting. Da alle andre 3D-systemer i dag giver ghosting, er dette RealD’s store force - og selvfølgelig deres helt store forretningshemmelighed.

 

RealD 3D har to linser


Den tredje hurdle med 3D-projektion er, at man ved brug af den gængse 3D-teknologi baseret på én enkelt projektorløsning kan trætte øjne og hjerne, da 3D-effekten skabes ved, at billedinformationen skiftevis sendes til henholdsvis venstre og højre øje. Dette kræver tilvænning og energi. Anvendelsen af RealD’s 4K teknologi, hvor der projiceres parallelt fra to linser, betyder, at publikum i biografen ser med begge øjne samtidig, præcis som rummelig perception foregår i 'det virkelige liv'. Derfor virker RealD 3D ikke anstrengende for hverken øje eller hjerne som andre 3D-systemer.

 

Særlige brillerhund på briller


Hvis du vil se film i 3D, skal du bruge nogle særlige RealD-briller, som du får udleveret i billetsalget eller ved trappen, hvor vi billetterer.

Du får altid et par helt nye briller i CinemaxX, og når du smider dine brugte briller i vore specielle brille-containere, der står på vej ud af biografen, sørger vi for at sende dem til genbrug.

I CinemaxX har vi briller til både børn og voksne.

 

Bemærk der er tillæg på 30 kr. for at se film i 3D.