SE DEN I DAG

Retfærdighedens Ryttere

Hænger det hele sammen, eller er det ren tilfældighed?

KØB BILLET
SE DEN I DAG

DRUK

Bliver livet bedre med en halv promille i blodet?

Køb billet

VI GØR OS UMAGE FOR AT SIKRE DIG ET TRYGT BIOGRAFBESØG

LÆS MERE HER

Spiller nu

Last chance

FORPREMIERER & EVENTS

Ud at køre med de skøre

Skal nytåret køres godt ind? Så skal du ’Ud at køre med de skøre’ ...

Læs mere her

Nyheder

Verden har forandret sig - det har dit biografbesøg også

Din - og vores medarbejderes - sundhed har den højeste prioritet. Vi gør vores bedste for at sikre, at du som gæst får så tryg en biografoplevelse som muligt. Du vil derfor opleve en noget anden biograf end du er vant til - hvor rutiner og procedurer er lavet markant om. Det drejer sig alt fra øget skiltning, ændret booking system, kø-styring ved billetkøb til øget rengøring i alle dele af biografen. Det betyder, at dit biografbesøg kommer til at tage lidt længere tid - og vi vil gerne på forhånd sige tak for din hjælp og forståelse.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

NB - vi anbefaler, at du ankommer til biografen 20-30 minutter før forestillingens start. Så er der tid til det hele.

LÆS MERE HER

Mundbind i biografen

Fra på torsdag d. 29/10 skal du, ligesom i indkøbscentre, supermarkeder og andre butikker, bære mundbind når du træder indenfor i biografen. Der er ikke krav om at bære mundbind i salen under filmen, dvs. du kan tage dit mundbind af når du sidder på din plads. Skal du en tur i kiosken eller på toilettet under forestillingen, skal du tage dit mundbind på igen.

Derudover vil vi gerne understrege, at sænkningen af forsamlingsforbuddet fra 50 til 10 ikke får betydning for dit biografbesøg. Du kan forsat booke op til maks. 6 sammenhængende pladser i salen, og vi gør naturligvis forsat alt hvad vi kan for at sikre dig en tryg biografoplevelse.

Har du yderligere spørgsmål, kan du læse mere via linket nedenfor - eller give os et ring. Vores callcenter er åben fra kl. 13.00 - 20.00 hver dag.

LÆS MERE HER